TV – Οι ταινίες της ημέρας: «John Wick: Κεφάλαιο 2», θρίλερ με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και το βιογραφικό «Κομφούκιος»

TV – Οι ταινίες της ημέρας: «John Wick: Κεφάλαιο 2», θρίλερ με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και το βιογραφικό «Κομφούκιος»

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου, προβάλλεται η βιογραφία του Κινέζου φιλοσοφου Κομφούκιου, το b-movie John Wick: Κεφάλαιο 2 και το αντιτρομοκρατικό θρίλερ Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω.

Κομφούκιος/ OPEN-21:00

6ος αιώνας π.Χ. Η αρχαία δυναστεία Ζου παρέπαιε. Στο ανάκτορο, οι φεουδάρχες συνωμοτούσαν και φιλονικούσαν πάνω από τα ερείπια της αυτοκρατορίας, ο καθένας τους λαχταρώντας να κυριαρχήσει σε γη και ουρανό. Ήταν η εποχή της δύναμης του μεγαλείου και της δόξας για την Κίνα. Ήταν εποχή πολέμου, εποχή ηρώων και νέων ιδεών, ήταν η περίοδος της Άνθησης της Κίνας. O Κομφούκιος ή Κονγκ Φούτζι ή Κουνγκ-φου-τζου, διάσημος κινέζος διανοητής και κοινωνικός φιλόσοφος, με τις διδασκαλίες του και τη φιλοσοφία του προσπαθούσε να αλλάξει την καταστροφική πορεία της ιστορικής αυτής περιόδου, με μια φιλοσοφία ανώτερη της εποχής της. Οι διδασκαλίες του, όπως διατηρήθηκαν στα Ανάλεκτα, έθεσαν τα θεμέλια πολλών μεταγενέστερων κινεζικών απόψεων για την εκπαίδευση και τη συμπεριφορά του ιδανικού άνδρα, πώς ένα τέτοιο άτομο θα πρέπει να ζει τη ζωή του και να αλληλοεπιδρά με τους άλλους και τα σχήματα της κοινωνίας και της διακυβέρνησης, στα οποία θα πρέπει να συμμετέχει.

Σκηνοθεσία: Mei Hu

Ηθοποιοί: Yun-Fat Chow, Xun Zhou, Jianbin Chen

Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω/ ALPHA-22:40

Η έρευνα για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας οδηγεί τον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του Χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν. Αυτή φαίνεται να είναι και η μόνη περίπτωση για να ταξιδέψει κάποιος πίσω στο χρόνο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση, με διεθνή αντίκτυπο. Πόσο εφικτό μπορεί να είναι όμως στην πραγματικότητα για κάποιον να εμποδίσει το παρελθόν για να προστατέψει το μέλλον;…

Σκηνοθεσία: Τόνυ Σκοτ

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλλα Πάττον, Μπρους Γρίνγουντ, Άνταμ Γκόλντμπεργκ, Τζιμ Καβίζελ

John Wick: Κεφάλαιο 2/ STAR-22:50

Ο θρυλικός εκτελεστής Τζον Γουίκ αναγκάζεται να επανέλθει μετά την απόσυρση του από τη δράση, λόγω του ότι ένας πρώην συνεργάτης σχεδιάζει να καταλάβει τον έλεγχο σε μια σκιώδη διεθνή οργάνωση εκτελεστών. Ο Γουίκ όμως έχει όρκο αίματος να τον βοηθήσει, έτσι ταξιδεύει ως τη Ρώμη, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιους από τους φονικότερους εκτελεστές του πλανήτη.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι

Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Common, Λόρενς Φίσμπερν, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ιαν ΜακΣέιν, Τζον Λεγκουιζιάμο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter