TV – Οι ταινίες της ημέρας: Παιδική ταινία «Garfield», Pretty Woman και ο Τζόνι Ντεπ στον «Δημόσιο Κίνδυνο»

TV – Οι ταινίες της ημέρας: Παιδική ταινία «Garfield», Pretty Woman και ο Τζόνι Ντεπ στον «Δημόσιο Κίνδυνο»

Επιλεγούμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου προβάλλεται, η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Garfield, η  βιογραφική αστυνομική παραγωγή Δημόσιος κίνδυνος και η ρομαντική κομεντί Pretty Woman.

Garfield, η Ταινία/ OPEN-21:00

Ο Γκάρφιλντ είναι ένας μεγαλόσωμος τεμπέλης γάτος που του αρέσει να βλέπει τηλεόραση και να τρώει λαζάνια, ζει με το αφεντικό του τον Τζον και θεωρεί την ζωή του τέλεια.

Μια επίσκεψη στην όμορφη κτηνίατρο Λιζ Γουίλσον θα γίνει η αιτία που η ήρεμη ζωή του γάτου θα αλλάξει για πάντα. Ο Τζον θα φύγει από το ιατρείο όχι μόνο μαζί με τον Γκάρφιλντ, αλλά και με ένα άλλο τετράποδο πλάσμα που αντιπροσωπεύει όλα όσα ο Γκάρφιλντ σιχαίνεται. Ο Γκάρφιλντ μόλις έχει γνωρίσει τον Όντι, έναν αξιαγάπητο υπερδραστήριο και συνεχώς λαχανιασμένο σκύλο. Ο Όντι φέρνει τα πάνω κάτω στον τέλειο κόσμο του Γκάρφιλντ. Η λύση για τον πονηρό γάτο φαίνεται πως είναι μία και μοναδική: να ξεφορτωθεί τον καταραμένο σκύλο.

Όταν ο δύσμοιρος σκύλος καταλήγει στα χέρια του ιδιαίτερα δημοφιλή και σατανικού Χάπι Τσάπμαν, κάποιος θα έλεγε πως ο Γκάρφιλντ θα αγαλλίαζε. Αλλά όχι…

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χιούιτ

Ηθοποιοί: Με τις φωνές των: Μπιλ Μάρεϊ, Μπρέκιν Μέιερ, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Στίβεν Τομπολόφσκι

Δημόσιος Κίνδυνος/ ΑΝΤ1 – 23.00

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο Τζον Ντίλιτζερ, ο πιο καταζητούμενος γκάνγκστερ και ληστής τραπεζών στην Αμερική την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης.

Χτυπάει και εξαφανίζεται «σε κλάσματα του δευτερολέπτου» ενώ γύρω από το όνομά του έχει δημιουργηθεί ένας αστικός μύθος αντάξιος του Ρομπέν των δασών. Από τη μία η ικανότητά του να παραμένει ελεύθερος ή να δραπετεύει από όλες τις φυλακές και από την άλλη υπερασπιστής των αδυνάτων, όποιος τολμούσε να τα βάλει μαζί του ξεσήκωνε τη λαϊκή οργή.

Ο Μέλβιν Χόρας Πέρβις Τζούνιορ (Κρίστιαν Μπέιλ) το λαγωνικό που δεν έκανε πίσω και έβαλε σκοπό να συλλάβει αυτό τον Δημόσιο Κίνδυνο, ήταν ο «ήρωας» του μετέπειτα FBI, ο εντεταλμένος από τις Αρχές τιμωρός που ανέλαβε να συλλάβει όλα τα μεγάλα ονόματα της Μαφίας. Ο Ντίλιντζερ όμως δεν υπήρξε ποτέ εύκολος αντίπαλος ακόμα και γι’ αυτόν τον υπηρέτη του νόμου, που στόχο είχε την αποκατάσταση της Αστυνομίας στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και για ολόκληρο το Σώμα… Ο θάνατός του σηματοδότησε τη γέννηση ενός λαϊκού θρύλου…

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν

Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μαριόν Κοτιγιάρ

* Box office 214 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Pretty Woman/ ALPHA-00:00

Ο Έντουαρντ Λιούις είναι ένας γοητευτικός άντρας και φιλόδοξος επιχειρηματίας. Ο ίδιος ταξιδεύει συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ένα τέτοιο ταξίδι τον οδηγεί και στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για το πως θα βρει ένα μέρος, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ. Εκείνη είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει, όχι χωρίς κάποιο αντίτιμο. Εκείνος εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της και της ζητά να γίνει η συνοδός του για όσες μέρες θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί και έτσι οι δυο τους θα περάσουν μία αξέχαστη εβδομάδα. Τι θα γίνει όμως όταν θα έρθει η μέρα να αποχωριστούν; Άραγε μπορούν δύο άνθρωποι τόσο διαφορετικοί να ζήσουν μαζί; Άραγε υπάρχουν παραμύθια τελικά στην πραγματικότητα;

Σκηνοθέτης: Γκάρυ Μάρσαλ

Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Έκτορ Ελιζόντο

* Η Ρόμπερτς βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της.

* Box office: 463,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter