TV – Οι ταινίες της ημέρας: Το αριστούργημα «Ο Σημαδεμένος», το βραβευμένο «Εξιλέωση» και «Η Αρπαγή»

TV – Οι ταινίες της ημέρας: Το αριστούργημα «Ο Σημαδεμένος», το βραβευμένο «Εξιλέωση» και «Η Αρπαγή»

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουνίου, προβάλλεται η ιστορία ενός Κουβανού μετανάστη που γίνεται βαρόνος των ναρκωτικών με το παρατσούκλι Ο Σημαδεμένος, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Εξιλέωση και η περιπέτεια Η Αρπαγή.

Η Αρπαγή / OPEN – 21:00

Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν πατέρα, από το να παρακολουθεί αβοήθητος μέσα από το κινητό του τηλέφωνο την απαγωγή της ίδιας του της κόρης. Αυτός ο φρικτός εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα για τον Μπράιαν, έναν πρώην μυστικό πράκτορα. Τώρα, δεν του απομένουν παρά ελάχιστες ώρες για να σώσει την κόρη του, Κιμ, από τα χέρια μιας αδίστακτης σπείρας που ειδικεύεται στο εμπόριο νεαρών κοριτσιών. Ο Μπράιαν πρέπει πρώτα να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα: ότι αυτός βρίσκεται στο Λος Άντζελες, ενώ η κόρη του είναι ήδη στο Παρίσι.

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Μέγκατον, Πιερ Μορέλ

Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Λίλαντ Όρσερ, Φατμέ Γιάνσεν, Ραντιβότζε Μπούκβιτς

Εξιλέωση / ΑΝΤ1-00:00

Στην βρετανική ενδοχώρα ζει η πλούσια οικογένεια Τάλις. Οι κόρες της οικογένειας είναι η 13χρονη Βρυώνη και η ενήλικη Σεσίλια. Στην έπαυλη ζει και ο Ρόμπι, ο γιος του οικονόμου. Μεταξύ του Ρόμπι και της Σεσίλια υπάρχει έντονο φλερτ αλλά το κοινωνικό χάσμα ανάμεσά τους είναι δύσκολο να καλυφθεί. Η Βρυώνη ζηλεύει την αδελφή της γιατί και η ίδια αισθάνεται ερωτευμένη με τον Ρόμπι.

Όταν η Βρυώνη παρακολουθεί την ερωτική συνεύρεση του Ρόμπι και της αδερφής της τον κατηγορεί άδικα για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Ο Ρόμπι φυλακίζεται, με το ξέσπασμα, όμως, του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, θα αφεθεί ελεύθερος για να πολεμήσει για την πατρίδα του.

Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ

Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Κίρα Νάιτλι, Ρομόλα Γκαράι, Βανέσα Ρεντγκρέιβ

*Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας

*Όσκαρ Μουσικής

*Καλύτερη ταινία στα BAFTA

* Box office: 131 εκατομμύρια δολάρια

Ο Σημαδεμένος / STAR-02:30

Ο Τόνι Μοντάνα, φτωχός Κουβανός μετανάστης στο Μαϊάμι, γίνεται πρωτοπαλίκαρο του μεγαλέμπορου ναρκωτικών, Φρανκ Λοπέζ. Παρόλα αυτά, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εκεί. Η γνωριμία του με την Ελβίρα, ερωμένη του Λοπέζ, ωθεί τον Τόνι να εκτοπίσει το αφεντικό του και να πάρει τη θέση του. Και ενώ η συνεργασία του με τα κολομβιανά καρτέλ εξελίσσεται ομαλά, η εξάρτησή του από την κοκαΐνη, η αλαζονεία του και ένα απρόσμενο συμβάν θα πυροδοτήσουν μια σειρά από ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αναπόφευκτη πτώση του.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ντε Πάλμα

Ηθοποιοί: Αλ Πατσίνο, Μισέλ Φάιφερ, Ρόμπερτ Λόγκια, Μάρεϊ Άμπραχαμ, Στίβεν Μπάουερ

*Χρυσή Σφαίρα Α΄ Ανδρικού Ρόλου

*Χρυσή Σφαίρα Β΄ Αντρικού Ρόλου

*Χρυσή Σφαίρα Μουσικής

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter