TV – Οι ταινίες της ημέρας: «Χαμένοι στη μετάφραση» της Σοφίας Κόπολα, η κωμωδία «Νήσος» και «η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ»

TV – Οι ταινίες της ημέρας: «Χαμένοι στη μετάφραση» της Σοφίας Κόπολα, η κωμωδία «Νήσος» και «η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ»

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου, προβάλλεται το βραβευμένο με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου Χαμένοι στη Μετάφραση, η κωμωδία Νήσος και η βιογραφική δραματική ταινία Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ σε σκηνοθεσία Κλίντ ίστγουντ.

Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ/ STAR-22:00

«Μία βόμβα έχει μπει στο πάρκο Centennial. Έχετε 30’.»

Ο κόσμος γνώρισε τον Ρίτσαρντ Τζούελ ως τον φύλακα που ανακάλυψε το βομβιστικό μηχανισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996. Η αναφορά του για τα γεγονότα τον μετέτρεψε σε ήρωα, που εξαιτίας της άμεσης δράσης του, έσωσε αμέτρητες ζωές από βέβαιο θάνατο.

Ωστόσο, μέσα σε λίγες μόλις μέρες, ο επίδοξος αστυνομικός γίνεται ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του FBI, κατηγορείται τόσο από τον Τύπο όσο και από το κοινό και στη ζωή του έρχονται τα πάνω κάτω. Απευθυνόμενος στον ανεξάρτητο δικηγόρο Γουάτσον Μπράιαντ, ο Τζούελ κατορθώνει να αποδείξει την αθωότητά του. Αλλά ο Μπράιαντ ξεπερνά τα όριά του, καθώς προσπαθεί να πολεμήσει τις συντονισμένες επιθέσεις του FBI, της GBI και του APD και να καθαρίσει το όνομα του πελάτη του, προσπαθώντας να αποτρέψει τον Ρίτσαρντ από το να εμπιστευτεί τους ίδιους τους ανθρώπους που θέλουν να τον καταστρέψουν.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ιστγουντ

Ηθοποιοί: Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Κάθι Μπέιτς, Σαμ Ρόκγουελ, Ολιβια Γουάιλντ

Νήsos/ MEGA-23:00

Σ’ ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή που είχε μεγάλη περιουσία στα χέρια του διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία αν οι εκπρόσωποί τους δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. Τότε αρχίζουν οι αποκαλύψεις και τα ευτράπελα και όλο το νησί είναι στο πόδι.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Ηθοποιοί: Βαλδίμηρος Κυριακίδης ,Μίχαλης Μαρίνος ,Ελισάβετ Κωσταντινίδου, Ελένη Καστάνη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ζέτα Δούκα, δυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Χαμένοι στη Μετάφραση/ ΑΝΤ1-00:00

Ο Μπομπ Χάρις είναι ένας πρώην σταρ του κινηματόγραφου, με κρίση μέσης ηλικίας, που ταξίδεψε στο Τόκυο προκειμένου να διαφημίσει μία εγχώρια μάρκα ουίσκι. Στο μπαρ στο ξενοδοχείο που μένει, γνωρίζει τυχαία εκεί την Σαρλότ.

Η Σαρλότ είναι η παραμελημένη σύζυγος ενός φωτογράφου διασημοτήτων που περνά μοναχικά τις ώρες της περιμένοντας τον να γυρίσει. Και οι δύο υποφέρουν από το τζετ λαγκ, ενώ έχουν πάθει ένα πολιτισμικό σοκ με την άφιξή τους στη χώρα. Καθώς θα χαλαρώνουν και οι δύο συχνά, στο μπαρ του ξενοδοχείου, θα αναπτυχθεί μεταξύ τους μία φιλική σχέση.

Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα

Ηθοποιοί: Μπιλ Μάρεϊ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Άνα Φάρις, Κάθριν Λαμπέρ, Ακίκο Τακεσίτα

*Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου

*Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Ταινία – Κωμωδία ή Μιούζικαλ

*Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Σεναρίου

*Χρυσή Σφαίρα  Καλύτερος Α΄ Γυναικείος Ρόλος για την Σλαρλετ Γιόχανσον

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter