Twitter: Ο Τραμπ και η Παναγία των Παρισίων στην κορυφή για το 2019

Twitter: Ο Τραμπ και η Παναγία των Παρισίων στην κορυφή για το 2019

Το Twitter βγάζει στο «φως» τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης για το 2019, με τον Ντόναλντ Τραμπ και την Παναγιά των Παρισίων να έχουν περίοπτη θέση στις κατηγορίες τους.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα tweets που αφορούν το όνομά του. Κάτι που φαίνεται… λογικό, κρίνοντας από το γεγονός πως ο Τραμπ «τουιτάρει» και προβοκάρει πολύ συχνά, είτε με τα όσα γράφει, είτε με τα όσα πράττει. 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το όνομα του Μπαράκ Ομπάμα, με τους Αμερικανούς να συγκρίνουν ακόμη τον νυν με τον πρώην πρόεδρο. Τρίτος ο Ινδός πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι, με την Αλεσάντρια Οκάσιο Ορτέζ να ακολουθεί, αφήνοντας πίσω της τον Ζαΐρ Μπολσονάρου, τον Μπέρνι Σάντερς, τη Χίλαρι Κλίντον, τον Τζο Μπάιντεν, τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Εν ολίγοις, επτά από τους δέκα πολιτικούς με τα περισσότερα mentions προέρχονται από τις ΗΠΑ, με τον Μόντι, τον Μακρόν και τον Πούτιν να κάνουν τη διαφορά.

Όσο για τα γεγονότα που δημιούργησαν τα πιο «δυνατά» hashtag της χρονιάς; Σύμφωνα με το Twitter, το #NotreDame, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων, βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ έπειτα βλέπουμε το αντίστοιχο hashtag για τη νέα αυτοκρατορική εποχή στην Ιαπωνία. Η Βενεζουέλα και οι διαδηλώσεις έφτασαν στην τρίτη θέση, ενώ το Brexit βρίσκεται στην τέταρτη. Ακολουθούν τα hashtag για τον τυφώνα Χαγκίμπις στην Ιαπωνία, για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο, για τις διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ, για την κλιματική αλλαγή, για την τραγωδία στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας και για το ντιμπέιτ των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

Τα δέκα πιο δυνατά hashtag του 2019

#NotreDame

#令和 (Reiwa – Ιαπωνία)

#Venezuela 

#Brexit 

#台風19号 (Τυφώνας Χαγκίμπις – Ιαπωνία)

#PrayForAmazonia 

#HongKong

#ClimateStrike

#Christchurch 

#DemDebate

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter