Τώρα και ο Κουμουτσάκος παραδέχεται ότι η ΝΔ δεν θα αθετήσει την Συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Τώρα και ο Κουμουτσάκος παραδέχεται ότι η ΝΔ δεν θα αθετήσει την Συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Ήταν ένας, μετά γίνανε δύο και τελικά ήρθε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος για να επιβεβαιώσει πως η κωλοτούμπα είναι στο αίμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Μετά τις δηλώσεις των κυρίων Μηταράκη και Συρίγο οι οποίοι τα μαζεύουν τώρα σιγά σιγά σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σεβαστούν τα τετελεσμένα, προστίθεται τώρα ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος παραδέχτηκε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να αθετήσει την δέσμευση για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, στο κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής της ΕΡΤ ο τομεάρχης των Εξωτερικών της Ν.Δ είπε «Η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητα να κάνει οτιδήποτε που θα αμφισβητήσει αυτή τη θεμελιώδη θέση της και έναντι της Τουρκίας την οποία κατηγορούμε για αναθεωρητική και δεν θα μπορούμε αυτό να το κάνουν αν εμείς αθετήσουμε δυστυχώς δεσμεύσεις που κακώς πήρε η προηγούμενη κυβέρνηση» προσθέτοντας μάλιστα ότι «μονομερής καταγγελία θα μπορούσε να οδηγήσει αντίστοιχη καταγγελία από την άλλη πλευρά και άρα αναζήτηση ενός ονόματος το οποίο θα ήταν το Μακεδονία σκέτο».

«Χωρίς λαϊκισμούς αυτή είναι η θέση της Ν.Δ.» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση για το ποια είναι η θέση της πάνω στο θέμα. 

Αλλά αν δεν μας απατά η μνήμη εκείνοι δεν ήταν που μέχρι πρότινος έλεγαν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την ακυρώσουν τη Συμφωνία; Σε λίγο θα πείσουν ότι η Συμφωνία ήταν και δική τους επιτυχία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter