Τώρα καλούμε τους «Μακεδόνες» στη Μακεδονία!

Συνέντευξη στο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» της φίλης και γείτονος χώρας, όπως θεωρεί πλέον τη Βόρεια Μακεδονία η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ξέχασε την πολιτική της περικεφαλαίας, έδωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα

να ζητήσει από τους φίλους Βορειομακεδόνες να επισκεφθούν τη χώρα μας διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής. Προφανώς οι κυβερνητικοί σκέφτονται ότι «αφού πουλήσαμε τη Μακεδονία», όπως έλεγαν το 2018, «ας βγάλουμε και κανένα κέρδος…».

Πόσο στοίχισε η φιέστα...

Ημέρες δόξας από τα παλιά θύμισε η «απόβαση» των κυβερνητικών παραγόντων και των περίπου 100 δημοσιογράφων από διάφορα ρεπορτάζ που τους συνόδευαν στη Σαντορίνη. Σκοπός, να κηρύξει ο πρωθυπουργός την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου. Κάτι σαν «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» προς τους τουρίστες του κόσμου.

Ποιος πλήρωσε τώρα τα έξοδα για όλους αυτούς; Τρέχα γύρευε. Ο Δήμος Σαντορίνης έβαλε τη φιλοξενία. Πόσο κόστισε η φιέστα για να βγάζει φωτογραφίες η σύζυγος του πρωθυπουργού αγκαλιά με τη σύζυγο του

υπουργού Υγείας; «Τι σημασία έχει;» απαντούν οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης. «Ο πρωθυπουργός έκανε την καλύτερη προβολή της χώρας. Η εκδήλωση έπαιζε σε ζώνη prime time στο CNN και έκανε τον γύρο του κόσμου».

Σωστά. Αν είναι να προβληθεί ο πρωθυπουργός, η σύζυγός του και το υπουργικό συμβούλιο, για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ θα γκρινιάζουμε;

Ασε που εμφανίστηκε και δημοσιογράφος που στο παρελθόν πριν από κάθε ΔΕΘ έραβε δύο φορέματα μόνο για τη γνωστή συνέντευξη και τα βράδια αναστέναζαν τα λαδάδικα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.