Ο πλανητάρχης τουιτάρει συνέχεια!

Τώρα ο Τραμπ δεν θέλει να δώσει όπλα σε όλους τους δασκάλους αλλά στους «καλύτερους»!

Μετά την κατακραυγή ο Αμερικανός πρόεδρος ο οποίος στηρίχθηκε και στηρίζεται από το λόμπι της οπλοκατοχής, δηλώνει τώρα πως όταν έλεγε να δώσουν όπλα στους δασκάλους, δεν εννοούσε «όλους» τους δασκάλους αλλά τους «καλύτερους».

Άγνωστο παραμένει βέβαια τι εννοεί με το «καλύτερους» αλλά επιμένει πως «ένα σχολείο χωρίς όπλα αποτελεί "μαγνήτη" για κακούς ανθρώπους»!

Με μία σειρά αναρτήσεων στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να ανασκευάσει αλλά και αιτιολόγησε τις απόψεις του για τα όπλα στα σχολεία που είχαν προκαλέσει σάλο στα αμερικανικά media.

Ο Τραμπ είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας το σκεπτικό του: «Δεν είπα ποτέ "δώστε όπλα στους δασκάλους" όπως είπε τα Fake News του CNN και του NBC. Αυτό που είπα ήταν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε κρυφά όπλα σε ειδικούς στη χρήση τους καθηγητές, με στρατιωτική εκπαίδευση ή άλλη εμπειρία ειδικής εκπαίδευσης - μόνο στους καλύτερους.

Το 20% των δασκάλων, δηλαδή πολλοί, θα μπορούσαν σε αυτήν την περίπτωση να ανταποδώσουν τα πυρά εάν ένας κτηνώδης ψυχάκιας έμπαινε στο σχολείο τους με κακές προθέσεις. Η παρουσία άριστα εκπαιδευμένων δασκάλων θα αποθάρρυνε επίσης τους δειλούς να προβούν σε μια τέτοια πράξη. Πολλοί περισσότεροι άνδρες με πολύ μικρότερο κόστος από την πρόσληψη φρουρών. Ένα σχολείο χωρίς όπλα αποτελεί μαγνήτη για τους κακούς ανθρώπους. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Λίγη ώρα μετά, ανάρτησε ένα ακόμη tweet που έγραφε: 

«Η ιστορία έχει δείξει ότι μια επίθεση με όπλα σε σχολείο διαρκεί, κατά μέσο όρο, 3 λεπτά. Η αστυνομία και οι ομάδες άμεσης ανταπόκρισης χρειάζονται περίπου 5-8 λεπτά για να φτάσουν στον τόπο του εγκλήματος. Ειδικά εκπαιδευμένοι δάσκαλοι/προπονητές που είναι εξπέρ στα όπλα θα έλυναν το πρόβλημα μέσα σε μια στιγμή, προτού καν φτάσει η αστυνομία. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ».

Αλλά ακολούθησε και άλλο tweet:

«Αν ένας εν δυνάμει ψυχάκιας γνωρίζει ότι ένα σχολείο έχει μεγάλο αριθμό ταλαντούχων σε όπλα δασκάλων (και άλλων) που θα απαντούσαν αμέσως, ο ψυχάκιας δεν ια χτυπήσει ΠΟΤΕ το σχολείο. Οι δειλοί δεν θα πάνε ποτέ εκεί… το πρόβλημα λύθηκε. Επίθεση και άμυνα. Η τακτική πρέπει να είναι επιθετική, μόνον αμυντική δεν θα λειτουργήσει!»

Το ενδεχόμενο βέβαια πως όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από τον μεγάλο αριθμό των όπλων και πως όταν αυξήσεις τα όπλα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι «ειρηνικό» μάλλον δεν θέλει να το σκεφθεί ο αμερικανός πρόεδρος…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.