Τώρα του Άδωνη του φταίει η… συμπεριφορά των Θεσσαλονικέων (Video)

Τώρα του Άδωνη του φταίει η… συμπεριφορά των Θεσσαλονικέων (Video)

Στα… άκρα φτάνει το αφήγημα περί «ατομικής ευθύνης», με τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποδίδουν αφειδώς ευθύνες στους πολίτες για την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι εκείνο του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος… έδειξε με το δάχτυλο τους Θεσσαλονικείς αλλά και τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας για την έξαρση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν δίστασε να επικαλεστεί ακόμη και τον… χαρακτήρα των Θεσσαλονικέων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Μάνου Επιτροπάκη και στη διαδικτυακή εκπομπή «Face 2 Face» που προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Άδωνη Γεωργιάδη «γιατί τα μέτρα τηρήθηκαν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη», με τον υπουργό να δηλώνει ευθαρσών πως «είναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμία φορά…».

Για ακόμη μια φορά, τα κυβερνητικά στελέχη απέφυγαν στοχευμένα να κάνουν οποιαδήποτε αυτοκριτική σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζονται την έξαρση της πανδημίας αλλά και να σχολιάσουν αποφάσεις που οι ίδιοι έλαβαν τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως το άνοιγμα του τουρισμού, το οποίο απεδείχθη καταστροφικό. 

Αντ’ αυτού, επέλεξαν να επιρρίψουν το κύριο βάρος των ευθυνών στους πολίτες…

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το έκτο λεπτό του βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter