Με επιστολή στον πρωθυπουργό

Τώρα του Άκη του φταίει ο Πολάκης!

Μπορεί η Βίκυ Σταμάτη που βρίσκεται έξω από την φυλακή και ζήτησε διαζύγιο να μας έδειξε -σε πανελλήνια μετάδοση - το μεσαίο της δάκτυλο, αλλά όλα κι όλα...

Τώρα του Άκη Τσοχατζόπουλου του φταίει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ή Πολλάκης, όπως προτιμά να το γράφει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και καταδικασθείς.

Αφορμή ήταν η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Βίκυ Σταμάτη και το «κ@λοδάκτυλο» που μας έδειξε και «απολαύσαμε» όλοι οι Έλληνες.

Έτσι λοιπόν με μια "χειμαρρώδη" επιστολή του ο Άκης, μπορεί να μην γράφει για τις μίζες, υπερασπίζεται ως ιππότης όμως την σύζυγό του.

Στην επιστολή χαρακτηρίζει «άνανδρο – χυδαίο – υβριστή και λασπολόγο» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας λέγοντας μάλιστα πως είναι «υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς».

Η συνέχεια της επιστολής του είναι μια ακατάπαυστη αλληλουχία επιθετικών προσδιορισμών χωρίς ιδιαίτερο νόημα... με αποκορύφωμα την αναφορά στην "αξιοπρέπεια και την τιμή του Ελληνικού λαού"(!!!)

Όπως και να ‘χει ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι λαλίστατος, ή μάλλον πολυγραφότατος, αποκλειστικά όταν θέλει ή καλύτερα, επιλεκτικά, όταν θέλει.

Ας απαντήσει ωστόσο και πως εξέλαβε την χειρονομία της συζύγου του προς όλο το Πανελλήνιο…

Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.