Τυμβωρύχος ο Άδωνης: Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; (Ηχητικό)

Τυμβωρύχος ο Άδωνης: Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; (Ηχητικό)

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης ξεπέρασε σήμερα τον εαυτό του και αυτή τη φορά εμφανίστηκε ως τυμβωρύχος για να καλύψει το έγκλημα των Τεμπών αλλά και τα τεράστια κενά κατά τη διαδικασία εντοπισμού των ευθυνών.

Μιλώντας στο Real 97,8 επικαλούμενος μάλιστα τη νίκη στις πρόσφατες εκλογές (το 41% δηλαδή) προχώρησε σε μια απίστευτη αθλιότητα προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό αλλά και τους συγγενείς των νεκρών.

Σχολιάζοντας τις θέσεις και προτάσεις της Αντιπολίτευσης για τη διερεύνηση και απόδοση των πολιτικών ευθυνών (Προανακριτική) για την τραγωδία των Τεμπών αλλά και για το σκάνδαλο των υποκλοπών ανέφερε: «αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.  Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Πρόκειται για μια δήλωση ανάλογη του ιδεολογικού συναγωνιστή του Μάκη Βορίδη ο οποίος είχε δηλώσει ότι το θέμα των Τεμπών κρίθηκε σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους συγγενείς των νεκρών.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Αδερφός θύματος ξεσπά κατά Βορίδη – Το 41% δεν διαγράφει το έγκλημα των Τεμπών

Για μία ακόμη φορά στο όνομα της πλειοψηφίας ανατρέπουν όλες τις διαδικασίες και τα προβλεπόμενα από τις ίδιες της δημοκρατικές λειτουργίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter