Τύπος παίζει ανάποδα τραγούδι του Παντελίδη και ανακαλύπτει… προφητεία για τον θάνατό του (Video)

Τύπος παίζει ανάποδα τραγούδι του Παντελίδη και ανακαλύπτει… προφητεία για τον θάνατό του (Video)

Ζουν ανάμεσά μας. Συνωμοσιολόγοι που έχουν αποστηθίσει τις προφητείες του Παΐσιου, που βλέπουν στη λούπα βίντεο με τις «εκρήξεις» στα θεμέλια των Δίδυμων Πύργων, που εντοπίζουν σημεία της Αποκάλυψης στην καθημερινότητά μας, που θεωρούν ότι πίσω από όλα βρίσκονται οι Εβραίοι, οι Ρότσιλντ και ο Σόρος.

Ένας τέτοιος συνάνθρωπός μας έκατσε και έφτιαξε ένα βιντεάκι διάρκειας μισής ώρας στο οποίο (νομίζει ότι) διακρίνει μια τεράστια συνωμοσία πίσω από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος άλλωστε είχε προφητεύσει τον θάνατό του και είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του με κωδικοποιημένα μηνύματα στα τραγούδια του τα οποία αποκρυπτογραφούνται αν… τα διαβάσεις ανάποδα!

Έτσι λοιπόν στο «Λιώμα στο Γκρεμό» μπορεί κανείς, με αρκετή φαντασία, να ακούσει τα εξής:

«Ω, Άδη, ω, ναι, έρχεσαι, Ομέρ και Σαμοήλ, ω, το ‘φαγες έτσι, ω άθεε με, εγώ δεν ξέρω, ω κατάλαβες, εγώ δεν ξέρω, μωρό μου μη μου λες, Θέψιν έχει, αίμα έχει φαιδρέ, α έχει, αίμα και η φίλη, α έχει, αίμα και η τσιρόδα, α, έχει, το έλεος σου θα’ ναι με Ουχά».

Δείτε, αν αντέχετε, το βιντεάκι και πειραματιστείτε με τα κωδικοποιημένα μηνύματα που ενδέχεται να κρύβουν και άλλα τραγούδια του Παντελίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=P87-hMdVktk

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter