Τζάκρη: «Αποκλείσατε το Documento» από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

Τζάκρη: «Αποκλείσατε το Documento» από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

Χωρίς περιστροφές η Θεοδώρα Τζάκρη κατηγόρησε τον Στέλιο Πέτσα στη Βουλή για τη διακριτή μεταχείριση των Μέσων αλλά και για τον αποκλεισμό του Documento από τη σκιώδη καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», την οποία ανέλαβε η Initiative Media.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κυβέρνηση των προμηθειών», θέτοντας ευθέως τα εξής ερωτήματα: «Γιατί δώσατε στην εταιρεία επικοινωνίας να κατανείμει τα 11 εκ ευρώ στα ΜΜΕ; Γιατί δεν κατανείματε εσείς με δική σας υπουργική απόφαση και με δικές σας διαδικασίες και με διαφανή κριτήρια τα χρήματα αυτά στα ΜΜΕ;». Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Το κάνατε γιατί θέλατε πρώτον να βγει κάποια προμήθεια για την ίδια την εταιρεία γιατί είστε κυβέρνηση προμηθειών και δεύτερον γιατί δεν θέλετε με δική σας απόφαση να εμφανισθούν τα ποσά αυτά στην διαύγεια, καθώς θα έπρεπε να δώσετε εξηγήσεις για παράδειγμα γιατί δώσατε στην Εφημερίδα των Συντακτών το ένα εκατοστό από τα χρήματα που θα πάρει ένα φίλα προσκείμενο σε εσάς φύλλο ή γιατί το Documento θα πρέπει να αποκλειστεί».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντέτεινε μεν ότι τα ποσά θα καταβάλλονται στα Μέσα από το ΥΠΟΙΚ, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταστεί γνωστό ποια Μέσα συμμετείχαν στην καμπάνια και πόσα διαφημιστικά έσοδα έλαβαν, όμως, δεν έδωσε καμία απάντηση για τη μεροληπτική στάση που τηρεί η εταιρία επικοινωνίας, τροφοδοτώντας μόνο φιλοκυβερνητικά Μέσα ή sites μηδαμινής επισκεψιμότητας. Μάλιστα, ο Στ. Πέτσας έπλεξε το εγκώμιο της Initiative, χαρακτηρίζοντάς την «εγνωσμένη εταιρία» που μπορεί να σηκώσει τον φόρτο που της ανατέθηκε. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter