Tζάκρη: Θρασύτατη επίδειξη αυταρχισμού από το κράτος Μητσοτάκη – Διώκουν συνδικαλιστές νοσοκομείων

Tζάκρη: Θρασύτατη επίδειξη αυταρχισμού από το κράτος Μητσοτάκη – Διώκουν συνδικαλιστές νοσοκομείων

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «κυνηγά» συνδικαλιστές νοσοκομείων προκειμένου να καλύψει το «ναυάγιο» της πολιτικής της στο θέμα αντιμετώπισης της πανδημίας. 

Το θέμα αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θεοδώρα Τζάκρη. Πρόκειται για την Προέδρου μέχρι πρότινος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας και Προϊσταμένης της ΜΕΘ, Ελένη Σταυρουλάκη και τον Προέδρου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Σίμο Φωστηρόπουλο για τους οποίους διενεργείται ΕΔΕ ενώ έχει κατατεθεί και μήνυση. Μάλιστα η κα Σταυρουλάκη είχε καθαιρεθεί επειδή νοσούσε, επειδή είχε καλέσει ιδιώτες να συνεισφέρουν.

«Είναι θρασύτατη η επίδειξη αυταρχισμού έναντι ανθρώπων που υπερέβησαν εαυτόν προκειμένου να καλύψουν τις εγκληματικές αμέλειες έγκαιρης προετοιμασίας αυτών που σήμερα τους διώκουν» επισημαίνει μεταξύ άλλων η κα Τζάκρη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Θεοδώρας Τζάκρη:

Μετά τη δημοσιοποίηση της ανάθεσης ΕΔΕ και την κατάθεση μήνυσης εναντίον της κ. Ελένης Σταυρουλάκη, Προέδρου μέχρι πρότινος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας και Προϊσταμένης της ΜΕΘ, όπως άλλωστε συνέβη και κατά του κ. Σίμου Φωστηρόπουλου, Προέδρου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, συμπληρώνεται το παζλ της “ευγνωμοσύνης” του “κράτους Μητσοτάκη” προς τους υγειονομικούς του νομού Πέλλας, που δέχθηκε, αναλογικά με τον πληθυσμό του, το μεγαλύτερο πλήγμα κατά τη διάρκεια του δεύτερου φονικού κύματος της πανδημίας.

Είναι θρασύτατη η επίδειξη αυταρχισμού έναντι ανθρώπων που υπερέβησαν εαυτόν προκειμένου να καλύψουν τις εγκληματικές αμέλειες έγκαιρης προετοιμασίας αυτών που σήμερα τους διώκουν.

Παράλληλα, θέλω να επιστήσω την προσοχή κάθε πολίτη στο γεγονός ότι οι δύο αυτοί συνδικαλιστές μπροστά στο θάνατο τόσων συνανθρώπων μας, αλλά και συναδέλφων τους, έδειξαν ότι προτάσσουν τις πανανθρώπινες αξίες και τις θέτουν πάνω από κάθε κομματική και προσωπική ιδιοτέλεια. Γι’ αυτό τους το “έγκλημα” τους διώκουν σήμερα οι κυβερνώντες, εφαρμόζοντας κυνικά το δόγμα “όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας”!

Ο αυταρχισμός και ο κυνισμός περιμένει τον κάθε έντιμο πολίτη που αποφασίζει να διαφοροποιηθεί από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι μάσκες της αριστείας έπεσαν. Αυτός είναι ο αληθινά δικός τους τρόπος, ο ίδιος που αδυσώπητα τυραννά την σύγχρονη κοινωνία οπουδήποτε ήρθαν στην εξουσία νεοφιλελεύθερα μορφώματα, όπως αυτό που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα στις 7 Ιουλίου 2019 …

Ο δικός μας τρόπος είναι η αναγνώριση της προσφοράς έντιμων ανθρώπων, ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας, η πάνδημη υπεράσπισή τους και η οργανική σύνδεση του αιτήματος της πολιτικής αλλαγής με τις λαϊκές δυνάμεις που η υγειονομική καταστροφή απελευθερώνει.

Όσον αφορά τους αληθινούς ενόχους που παριστάνουν και τους τιμητές, «οψόμεθα ες Φιλίππους» …

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter