Τζάμπα μαγκιές από τον Άδωνι – Αιχμές κατά του Documento

Τζάμπα μαγκιές από τον Άδωνι  – Αιχμές κατά του Documento

Την οδό της πρόκλησης και της μεγαλοστομίας επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα …φωνακλάς στο βήμα της Βουλής.

«Να μου κάνετε προκαταρκτική και να με πάτε στο δικαστήριο και να σας κάνω ρεζίλι των σκυλιών» δήλωσε στην παρέμβασή του αν και δεν είναι αυτή η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας που αντιθέτως έχει καταθέσει πρόταση …γενικής εποπτείας των χρηματοδοτήσεων στον χώρο της υγείας χωρίς να εστιάζει στις υποθέσεις που εμπλέκεται το όνομα του αντιπροέδρου της.

Δεν έλειψαν και οι αιχμές για το Documento και τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας. «Βάλατε τον Βαξεβάνη να γράψει ότι εγώ ζήτησα εκλογές για να παραγραφούν τα αδικήματά μου και εκτέθηκε ενώ έχουν ήδη παραγραφεί με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015» επανέλαβε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο Α.Γεωργιάδης εκτόξευσε και απειλές υποστηρίζοντας πως «η πλειοψηφία στην Βουλή θα αλλάξει και όλα θα ερευνηθούν. Καλύτερα να ερευνηθούν τώρα παρά τότε».

Υποστήριξε τέλος ότι είναι ανυπόστατες οι κατηγορίες κατά των υπουργών για το Ε.Ντυνάν ενώ μίλησε για «δήθεν 23 διορισμούς που έκανα» προσθέτοντας πως «ο κ. Πολάκης με κατηγόρησε για παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Όμως η Δικαιοσύνη δεν με έχει καλέσει καν».​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter