Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
"Έξοδος από την εποπτεία"

Τζανακόπουλος: Αξιολόγηση χωρίς κανένα δημοσιονομικό μέτρο - 4ο μνημόνιο υπάρχει μόνο στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη (Video)

«Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχουμε αξιολόγηση χωρίς ούτε ένα ευρώ νέο δημοσιονομικό μέτρο. Αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι έχουν πια εκπληρωθεί και ότι άρα το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής έχει ολοκληρωθεί»

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9".

Τόνισε πως το συμπέρασμα από τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την τρίτη αξιολόγηση είναι ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής έχει ολοκληρωθεί και πως επομένως ανοίγει ο δρόμος επί της ουσίας για την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία.

«Το μοναδικό 4ο μνημόνιο που υπάρχει, είναι στο μυαλό και στα σχέδια του κ. Μητσοτάκη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9».

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει προβολές όταν μιλά για τέταρτα μνημόνια, «αλλά ευτυχώς δεν θα κληθεί ποτέ να τα εφαρμόσει».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.