Τζανακόπουλος: Δεν πάμε για εκλογές και δεν παραδίδουμε τη χώρα στους δανειστές

Τζανακόπουλος: Δεν πάμε για εκλογές και δεν παραδίδουμε τη χώρα στους δανειστές

 «Οι εκλογές δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση τμήμα του σχεδιασμού μας. Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στους στόχους των δανειστών» τόνισε o κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά fm.

«Ευελπιστούμε, τον Αύγουστο του 2018, να βγούμε από τα Μνημόνια και τις επιτροπείες. Ακόμη και στην πολύ απίθανη περίπτωση που η αξιολόγηση καθυστερήσει δεν είναι σε καμία περίπτωση στην πρόθεσή μας να οδηγηθούμε στις εκλογές. Ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ.Τζανακόπουλος σημείωσε: «Εμείς περιμένουμε από τη ΝΔ να συμβάλει στη στήριξη των κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί από την κρίση και όχι να παίρνει το μέρος των Θεσμών ?Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει λάβει ακόμη θέση κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είναι λογικό να έχει ερωτηματικά με αφορμή την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για ποιον λόγο, ενώ δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη ότι οι Θεσμοί θα απαντήσουν αρνητικά στο ερώτημα που τέθηκε από τη Γερμανία, η ΝΔ ενώ είπε ότι θα υπερψηφίσει, τελικά άλλαξε γραμμή».

Για την ψηφοφορία στη Βουλή για τη 13η σύνταξη ο κ. Τζανακόπουλος, υπογράμμισε ότι «Αν κάποιος θέλει να πει «ναι» στο επίδομα, λέει ξεκάθαρα «ναι», δεν δηλώνει παρών» και πρόσθεσε: «Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις από τη ΝΔ. Εμφανίζεται πιο σκληρή και αυστηρή και από τους Θεσμούς. Νομίζω ότι η ΝΔ συνεχίζει να δίνει τα διαπιστευτήριά της στους σκληρούς της Ευρώπης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter