Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης

“Η ελληνική οικονομία είναι σε φάση ανάκαμψης και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την εκταμίευση της δόσης”. Αυτά δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, και κανένα απολύτως θέμα με τη δόση».

Πρόκειται για διαδικαστικά θέματα, υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να γίνουν ώστε να εκταμιευτούν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», αναφορικά με τη δόση που αναμένεται να εκταμιευθεί.

Σημείωσε επίσης ότι η ελληνική οικονομία φαίνεται ότι βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και πως η κυβέρνηση πρέπει να εγγυηθεί ότι αυτή θα έχει δυναμικό χαρακτήρα, για να σημειώσει ότι παράλληλα την κυβέρνηση δεν την απασχολούν οι αριθμοί μόνο αλλά σημασία έχει πώς αυτή η ανάκαμψη θα έχει κοινωνικά αποτελέσματα.

Δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ερωτηθείς και για το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για θέματα που σχετίζονται με την υπόθεση “Noor 1”, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι “προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αντιπερισπασμό που έχει διπλή αιτία”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter