Τζανακόπουλος: Διαψεύδει σενάρια για ψήφιση νέων μέτρων

Τζανακόπουλος: Διαψεύδει σενάρια για ψήφιση νέων μέτρων

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει ευφάνταστο το σενάριο περί ψήφισης νέων μέτρων για την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο του, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα το χθεσινό δημοσίευμα του “Βήματος”, κυκλοφορεί ένα κατασκευασμένο σενάριο περί ψήφισης νέων μέτρων που θα αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών».

Σημειώνει πως «το σενάριο αυτό είναι απολύτως ευφάνταστο για έναν πολύ απλό λόγο: Με δεδομένο ότι οι 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσουν προληπτικά μέτρα, ο κ. Μητσοτάκης με τους άλλους πρόθυμους δεν επαρκούν, ευτυχώς, για να συγκεντρωθούν ούτε 150, ούτε 180 βουλευτές».

 «Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι οι δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, πως δεν θα φέρει αυτή η κυβέρνηση νέα μέτρα, δεν έχουν καμία απολύτως αξιοπιστία», απαντά η ΝΔ, και προσθέτει:

«Σε αυτήν την πανικόβλητη κυβέρνηση υπάρχει τουλάχιστον ο κ. Τζανακόπουλος, που ως υπουργός Προπαγάνδας κάνει τη δουλειά του. Ο πρωθυπουργός ποια ακριβώς δουλειά κάνει την τελευταία εβδομάδα;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter