Τζανακόπουλος για 19χρονη: Ο αδιανόητος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί

Τζανακόπουλος για 19χρονη: Ο αδιανόητος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί

Η αστυνομία με βάση τις καταγγελίες των συνηγόρων επιχειρεί συγκάλυψη της υπόθεσης με τις καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη και  αναγκάζεται να προχωρήσει σε ενέργειες μόνο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον τύπο και τη κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα. Και αντί ο αδιανόητος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί τολμάει να ζητάει και τα ρέστα από την κοινωνία και από την αντιπολίτευση, υπογραμμίζει με ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η ανάρτηση του Δ. Τζανακόπουλου

Μια 19χρονη γυναίκα καταγγέλλει κατ’ εξακολούθηση βιασμούς από τον πατέρα της, απαγωγή, βιασμούς και εξαναγκασμό σε πορνεία από εν ενεργεία αστυνομικό.
Η αστυνομία με βάση τις καταγγελίες των συνηγόρων επιχειρεί συγκάλυψη της υπόθεσης και αναγκάζεται να προχωρήσει σε ενέργειες μόνο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον τύπο και τη κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα. Και αντί ο αδιανόητος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί τολμάει να ζητάει και τα ρέστα από την κοινωνία και από την αντιπολίτευση. Έχουν όμως πλέον μαζευτεί πολλά και κάποια στιγμή ο Χρυσοχοΐδης θα μάθει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως γραφείο τύπου θυλάκων που εγκληματούν και συγκαλύπτουν και θα δώσει λογαριασμό στους πολίτες αλλά και στη δημοκρατία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter