Τζανακόπουλος: Η ΝΔ έχει κλείσει την ΕΡΤ σ΄ένα βράδυ – Το εμπάργκο δεν είναι η απόλυτη κλιμάκωση

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ έχει κλείσει την ΕΡΤ σ΄ένα βράδυ – Το εμπάργκο δεν είναι η απόλυτη κλιμάκωση

Το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η ΝΔ έχει κάνει χειρότερα στο παρελθόν, σε σχέση με την ΕΡΤ. Την έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ. Επομένως το εμπάργκο δεν είναι και η απόλυτη κλιμάκωση, την οποία θα μπορούσε να κάνει η ΝΔ. Δείχνει τη συνολική της αντίληψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μεταχειρίζεται κανείς τη δημόσια τηλεόραση», δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε δεύτερο ερώτημα αφενός για το προηγούμενο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», αφετέρου για το σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ που προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε:

«Δεν θα έκανα μια παρόμοια δήλωση. Από εκεί και πέρα δεν θα λογοκρίνουμε τους δημοσιογράφους». Και εξήγησε ότι ο λόγος που γίνεται το εμπάργκο στον «Σκάι» από την κυβέρνηση και, πολύ περισσότερο, από τον ΣΥΡΙΖΑ «έχει να κάνει με την εξακολουθητική τάση του συγκεκριμένου καναλιού να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να το ισχυρισθεί κανένας για την ΕΡΤ», τόνισε κλείνοντας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ, η οποία ανακοίνωσε ότι αποσύρει από σήμερα όλους τους βουλευτές και τα στελέχη της από όλες τις συχνότητες της ΕΡΤ, με αφορμή σχόλιο δημοσιογράφου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα, ο οποίος συνέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Μουσολίνι, στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», λέγοντας συγκεκριμένα: « «Ήταν στιγμές που νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού, τον Σέρτζιο Πανούτσιο, ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι».

Η Πειραιώς σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι μετά το σχόλιο του δημοσιογράφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε αμέσως ανοιχτή επιστολή προς την ηγεσία της ΕΡΤ (Κωστόπουλο, Ταλαμάγκα και Τσούτσια), όπως και τον επικεφαλής τους Νίκο Παππά, προειδοποιώντας τους για τελευταία φορά ότι «έχουν εξευτελίσει τη δημόσια τηλεόραση με τη χυδαία προπαγάνδα τους».

Διαβάστε περισσότερα: Η ΝΔ ρίχνει «μαύρο» στην ΕΡΤ – Δε θα εμφανίζονται στελέχη της

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter