Τζανακόπουλος: «Ο Μητσοτάκης «τιμώρησε» τον Παυλόπουλο γιατί δεν μπήκε στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

Τζανακόπουλος: «Ο Μητσοτάκης «τιμώρησε» τον Παυλόπουλο γιατί δεν μπήκε στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

Στα βασικά σημεία της κεντρικής πολιτικής επικαιρότητας τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του στο CNN Greece ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει επικοινωνιακού χαρακτήρα την επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκτιμά δε ότι ο πρωθυπουργός «τιμώρησε» τον Προκόπη Παυλόπουλο γιατί δεν μπήκε στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστηρίζει ότι είναι εφικτή η συγκρότηση προοδευτικής κυβερνητικής πλειοψηφίας με την απλή αναλογική, στη βάση 7 προγραμματικών αξόνων. Κάλεσε μάλιστα το ΚΙΝΑΛ να επιλέξει σε ποια όχθη του ποταμιού θα σταθεί.

Σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει ότι οι συλλογικές συμβάσεις και ο βασικός μισθός χαράσσουν μια βαθιά διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στην εξωτερική πολιτική λειτουργεί με επικοινωνιακούς όρους, χωρίς να έχει σχέδιο και στρατηγική. «Η κυβέρνηση δείχνει να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Είναι τουλάχιστον ανεπαρκής» καταλήγει.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο cnn.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter