Τζανακόπουλος: Οι θέσεις της ΝΔ είναι ίδιες με αυτές του ΔΝΤ

Τζανακόπουλος: Οι θέσεις της ΝΔ είναι ίδιες με αυτές του ΔΝΤ

«Είναι τεράστιο θέμα οι δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Η θέση της ΝΔ είναι ίδια με αυτή του ΔΝΤ. Με βάση το καταστατικό του Ταμείου η πιστοληπτική γραμμή ισοδυναμεί με μνημόνιο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην Α’ Αθηνών, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη χθεσινή του συνέντευξη στον Alpha.

«Τη μια λέει ότι για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να μειωθούν οι φόροι και την άλλη ότι θα μειωθούν οι φόροι μόλις έρθει η ανάπτυξη» δήωλσε ο Δ.Τζανακόπουλος, καταλογίζοντας, όπως είπε, αντιφατικότητα και ανειλικρίνεια στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στις ελαφρύνσεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

«Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν προεξοφλούνται», τόνισε Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τα περί αυτοδυναμίας της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας εφικτή την πολιτική ανατροπή.

Σε σχέση με το ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι η πολιτική του κατεύθυνση ταυτίζεται με τη Δεξιά.

Για το Ελληνικό, κατηγόρησε την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ότι «τα έκαναν μαντάρα», και ανέφερε, ότι προσπάθησαν να παρακάμψουν τη νομοθεσία υπογράφοντας μια κάκιστη σύμβαση για να επιταχυνθεί η επένδυση.

Τέλος, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είχε υπόνοιες ότι τελικά η εταιρία είναι αυτή που δεν θέλει να προχωρήσει την επένδυση, δημιουργώντας συνεχώς εμπόδια και θέτοντας υπερβολικές απαιτήσεις.

«Η ανακοίνωση της Lamda επιβεβαιώνει τις υπόνοιές μας ότι η εταιρία είναι σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξουν οι όροι της σύμβασης», τόνισε ο Δ.Τζανακόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter