Τζανακόπουλος: Θρυαλλίδα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το σκάνδαλο Novartis

Τζανακόπουλος: Θρυαλλίδα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το σκάνδαλο Novartis

Προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά την παραδοχή Άδωνη Γεωργιάδη ότι έχει παραδώσει στον πρόεδρος της ΝΔ την παραίτησή του λόγω των αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση.

Ο κ. Τζανακόπουλος, στην εισηγητική του ομιλία κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των συντακτών, σημείωσε ότι «σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας επιστολή του κ. Γεωργιάδη στην οποία ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά και την κατακραυγή των τελευταίων ημερών παραδέχεται ότι έχει καταθέσει την παραίτηση του στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ δηλώνει ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή».

«Ο κ. Μητσοτάκης αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Novartis, από τη στιγμή που δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Γεωργιάδη», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «βρίσκεται προσωπικά στον πυρήνα του σκανδάλου και της προσπάθειας συγκάλυψης του», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι πιθανό η συγκεκριμένη υπόθεση «να αποδειχθεί θρυαλλίδα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ακροδεξιά ηγετική ομάδα που έχει συγκροτήσει στο εσωτερικό του κόμματος».

Αναμένουμε την αντίδραση της πΓΔΜ στο σχέδιο Συμφωνίας

Για το σχέδιο Συμφωνίας για το ονοματολογικό της πΓΔΜ είπε ότι «πλέον αναμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις» της ηγεσίας της γειτονικής χώρας για τις πάγιες διαπραγματευτικές θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, όπως σύνθετη ονομασία που θα ισχύει έναντι όλων και για όλες τις χρήσεις πράγμα που συνεπάγεται και την ανάγκη για τροποποίηση του Συντάγματος στη γειτονική χώρα.

Η ελληνική οικονομία έχει περάσει σε μια φάση δυναμικής ανάπτυξης

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο πεδίο της οικονομίας ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως «υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι του 2018, καθώς είναι πλέον δεδομένο και καθημερινά επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία που ανακοινώνονται ότι η ελληνική οικονομία έχει περάσει σε μια φάση δυναμικής ανάπτυξης».

«Σε συνέχεια του θετικού ρυθμού μεγέθυνσης που κατέγραψε η ελληνική οικονομία το 2017 που ήταν ο υψηλότερος της τελευταίας δεκαετίας μια σειρά από μεγέθη επιβεβαιώνουν ότι η ανάκαμψη στηρίζεται σε ισχυρά θεμέλια και αναμένεται να οδηγήσει σε ισχυρότερη μεγέθυνση το 2018», κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter