Τζανακόπουλος: Ποια είναι η σχέση Καραμανλή και Κεφαλογιάννη με τον κύριο Ηλιάδη;

Τζανακόπουλος: Ποια είναι η σχέση Καραμανλή και Κεφαλογιάννη με τον κύριο Ηλιάδη;

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή την παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών, Διαμαντή Ηλιάδη στη σημερινή συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρει:

«Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα προέκυψε σήμερα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες, προσκλήθηκε και παρευρέθηκε ως σύμβουλος του κου Κεφαλογιάννη ο κος Ηλιάδης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών ο οποίος κατηγορείται για σειρά κακουργηματικών πράξεων σχετικών με τα κυκλώματα διαφθοράς που λυμαίνονταν τις διαδικασίες εξετάσεων διπλωμάτων οδήγησης.

Στις επίμονες ερωτήσεις μας για την σχέση του με τον εν λόγω κύριο ο Υφυπουργός κος Κεφαλογιάννης μας είπε κατά σειρά τα εξής:

Ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι σύμβουλός του. Στη συνέχεια θυμήθηκε ότι είναι άτυπος σύμβουλός του. Μετά μας ενημέρωσε ότι δεν είναι ακριβώς δικός του άτυπος σύμβουλος αλλά άτυπος σύμβουλος της πολιτείας. Αλλά ούτε και αυτό κράτησε πολύ καθώς αμέσως μετά ο κος Υφυπουργός αρνήθηκε ακόμη και ότι τον γνωρίζει.

Τελικά τι από όλα ισχύει;

Ποια είναι η σχέση των κων Καραμανλή και Κεφαλογιάννη με τον κύριο Ηλιάδη; Τι είδους συμβουλές τους έδινε ο κύριος Ηλιάδης; Και μήπως η σπουδή της κυβέρνησης να καταργήσει το νέο πλαίσιο για τις εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης σχετίζεται με την παρουσία του κου Ηλιάδη στη σημερινή συνεδρίαση;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter