Τζανακόπουλος σε Βρούτση: Όταν βάζεις στο στόμα σου την «Αυγή» να το πλένεις πολύ καλά!

Τζανακόπουλος σε Βρούτση: Όταν βάζεις στο στόμα σου την «Αυγή» να το πλένεις πολύ καλά!

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Εργασίας, ο οποίος αποκάλεσε «φυλλάδα» την «Αυγή» επειδή η εφημερίδα τόλμησε να του ασκήσει κριτική για τα fake news που διαδίδει όταν δεν εξαϋλώνει εργασιακά και συνδικαλιστικά κεκτημένα.

Ο Γιάννης Βρούτσης χαρακτήρισε στην Ολομέλεια την «Αυγή», κατηγορώντας την εφημερίδα επειδή -κατά τα λεγόμενά του- δεν του ασκεί κριτική επί τη βάσει των στοιχείων των υπηρεσιών του υπουργείου αλλά με βάση τα στοιχεία που προωθούν πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο κ. Βρούτσης για να αποκαλεί την “Αυγή” φυλλάδα» απάντησε αρχικά ο Δ. Τζανακόπουλος και προέτρεψε τον υπουργό Εργασίας «την επόμενη φορά που θα βάλει την ¨Αυγή¨ στο στόμα του να το έχει πλύνει πολύ καλά».

Πρόσθεσε δε ότι ο κ. Βρούτσης επανέλαβε τα γνωστά fake news περί του ασφαλιστικού συστήματος, ξεχνώντας όμως να σταθεί στην κατάργηση της μονομερούς προσφυγής στη διαιτησίας και στην αποψίλωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Παρότρυνε δε τον υπουργό να δουλεύει προς όφελος των εργαζομένων αντί να παράγει fake news και να κατεδαφίζει εργασιακά δικαιώματα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter