Τζανακόπουλος στη Βουλή: Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξοντώσει το Documento (Video)

Τζανακόπουλος στη Βουλή: Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξοντώσει το Documento (Video)

Για επιχείρηση εξόντωσης του Documento από την κυβέρνηση με εκτελεστικό βραχίονα συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης 43 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη εξαγορά της Nova – Forthnet από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στο κυριακάτικο δημοσίευμα του Documento και συγκεκριμένα στην απόπειρα οικονομικού στραγγαλισμού από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως πρόκειται για επιχείρηση εξόντωσης του Documento μέσω ενός συγκεκριμένου σχεδίου που αφορά την φίμωση κάθε διαφορετικής φωνής. «Σχέδιο που εκπονείται από την κυβέρνηση και εκτελείται από επιχειρηματικά κέντρα για έλεγχο του Τύπου» περιέγραψε, ενώ συμπλήρωσε ότι στην κακή του εκδοχή, το σχέδιο αυτό σχεδιάζουν οι επιχειρηματίες και εκτελείται από την κυβέρνηση.

Τόνισε δε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν από τον τρόπο που η κυβέρνηση θα διαχειριστεί την υπόθεση της Nova – Forthnet, καθώς -κατά τον κ. Τζανακόπουλο- εντάσσεται στο ενιαίο σχέδιο εγκαθίδρυσης ελέγχου της δημόσιας ζωής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter