Τζανακόπουλος: Στις ευρωεκλογές θα αποκαλυφθεί η απάτη Μητσοτάκη

Τζανακόπουλος: Στις ευρωεκλογές θα αποκαλυφθεί η απάτη Μητσοτάκη

Τις στοχεύσεις της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε μια «καυτή» πολιτική περίοδο αναλύει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, με την αποκλειστική συνέντευξη του στην εφημερίδα της Λάρισας larissanet.

Ο κ. Τζανακόπουλος υπογραμμίζει ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «καθήκον του είναι να πρωταγωνιστήσει για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων στον πολιτικό χώρο που οριοθετείται από τα αριστερά της αριστεράς μέχρι και τη σοσιαλδημοκρατία».

Παράλληλα, κάνει οξείες αναφορές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ απορρίπτει όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο «πασοκοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας, ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει ότι «στόχος μας με τη νέα ρύθμιση είναι να διατηρηθεί το πλαίσιο προστασίας και ταυτόχρονα να υπάρξουν εκείνες οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να διευκολυνθούν οι δανειολήπτες να αποπληρώσουν με ευνοϊκότερους όρους τις υποχρεώσεις τους».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αναφέρεται στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας πως «είμαστε αισιόδοξοι ότι τόσο στο επίπεδο των Δήμων όσο και των Περιφερειών, υπάρχουν οι δυνατότητες να αποτυπωθεί μια νέα προοδευτική πλειοψηφία στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία θα συμβάλλει και αυτή στη μεγάλη εθνική προσπάθεια για τη νέα εποχή της χώρας εκτός του ασφυκτικού μνημονιακού πλαισίου και των εξωτερικών καταναγκασμών».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει βασίσει όλη την στρατηγική του σε μία επίπλαστη εικόνα δημοσκοπικής υπεροχής, ότι δήθεν προηγείται με δέκα, δεκαπέντε, είκοσι μονάδες. Έχουμε χάσει το λογαριασμό. Στις ευρωεκλογές λοιπόν θα αποκαλυφθεί η απάτη του…».

Πηγή: larissanet.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter