Τζάνειο: Ασθενής χτύπησε νοσηλευτή μετά από πολύωρη αναμονή – Καταγγέλλει τη διοίκηση η ΠΟΕΔΗΝ

Τζάνειο: Ασθενής χτύπησε νοσηλευτή μετά από πολύωρη αναμονή – Καταγγέλλει τη διοίκηση η ΠΟΕΔΗΝ

Το Σάββατο το μεσημέρι ένας νοσηλευτής ξυλοκοπήθηκε από έναν 25χρονο ασθενή στο χειρουργικό ιατρείο των επειγόντων του Τζάνειου Νοσοκομείου, όντας δυσαρεστημένος από την πολύωρη αναμονή. Το αποτέλεσμα ήταν ο νοσηλευτής να καταθέσει μήνυση και να βρεθεί σήμερα στο αυτόφωρο δικαστήριο ως μάρτυρας, χωρίς την παρουσία της Διοίκησης.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει την στάση της Διοίκησης του νοσοκομείου, η οποία άφησε τον εργαζόμενο νοσηλευτή «απροστάτευτο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Επιπλέον, η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, κατακρίνοντας έντονα τις ενέργειες του νοσοκομείου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Τζάνειο. Άλλος ένας άγριος ξυλοδαρμός νοσηλευτή στα επείγοντα. Απαράδεκτη η διοίκηση άφησε τον νοσηλευτή απροστάτευτο.

Το Σάββατο το μεσημέρι 25χρονος νεαρός που εξετάζονταν στο χειρουργικό ιατρείο των επειγόντων του Τζανείου Νοσοκομείου που εφημέρευε, επειδή θεώρησε ότι αργούν σηκώθηκε επάνω από την εξεταστική κλίνη και περιέλαβε στο ξύλο τον νοσηλευτή που του παρείχε νοσηλευτική φροντίδα. Τον έκανε… μαύρο στο ξύλο…. Εάν δεν ήταν άλλο άτομο που περίμενε να εξετασθεί ο ίδιος ή αυτόν που συνόδευε, να παρέμβει μπορεί να είχαμε χειρότερα.

Κατατρομοκρατημένοι όλοι οι γύρω ασθενείς και προσωπικό. Έσπασε ότι βρήκε μπροστά του. Ειδοποιήθηκε και ήρθε η φύλαξη του νοσοκομείου και η αστυνομία. Η αστυνομία οδήγησε τον νεαρό και τον νοσηλευτή στο τμήμα και ο νοσηλευτής υπέβαλε μήνυση. Σήμερα πήγε ο νοσηλευτής στο αυτόφωρο δικαστήριο ως μάρτυρας. Η διοίκηση εξαφανισμένη. Πουθενά δεν εμφανίσθηκε. Άφησε τον νοσηλευτή απροστάτευτο. Αυτό είναι ντροπή.

Αναμένουμε τη παρέμβαση του Υπουργού Υγείας. Έλεος με αυτές τις διοικήσεις. Τους ενδιαφέρουν μόνο οι δημόσιες σχέσεις και η δημόσια εικόνα. Άφησαν τον νοσηλευτή κτυπημένο να τρέχει στα δικαστήρια. Εάν χρειασθεί δικηγόρο θα τον πληρώσει από τη τσέπη του; Η διοίκηση ήθελε προφανώς να αποσιωπηθεί το συμβάν. Διαφορετικά θα έμπαινε μπροστά και θα κατέθετε μήνυση η ίδια. Οι δικηγόροι του νοσοκομείου θα ήταν δίπλα στο συνάδελφο. Ντροπή και πάλι ντροπή», καταλήγει η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter