Τζεφ Μοντάνα: Ο Λιγνάδης παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά (video)

Τζεφ Μοντάνα: Ο Λιγνάδης παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά (video)

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το γνωστό μοντέλο Τζεφ Μοντάνα μίλησε για την εποχή όπου ο κατηγορούμενος για βιασμούς ανήλικών και νεαρών αντρών, Δημήτρης Λιγνάδης την είχε προσεγγίσει, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και προσωπική επιλογή της Λίνας Μενδώνη, σύμφωνα με το μοντέλο, χρησιμοποιούσε την γνωριμία του με τον Σάκη Ρουβά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανήλικων θυμάτων του, ενώ δεν δίσταζε να τους φέρεται κι ως μεγάλος μπαμπάς προσφέροντας του καραμέλες.

«Το παιδί που θα καταθέσει αυτή τη φορά στη δίκη, το γνώρισα στο δικαστήριο. Και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός και εκτός δικαστηρίου, με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Είναι σεφ, είναι ένα παιδί νέο, δεν έχει διαμορφώσει την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητα που έχω εγώ σήμερα. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει και να καταθέσει για μια ιστορία, όπου ένας ανώμαλος, διεστραμμένος, μεσήλικας άνδρας παραβίασε την ιδιωτικότητά του, εξοργίζομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά»

«Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά και όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως “δέλεαρ” στα παιδιά, έκανε κι αυτό. Πιστεύω έχει κι αυτό μία επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανηλίκου»

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter