Τζένιφερ Λόπεζ: Δίνει συναυλία για πρώτη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία

Τζένιφερ Λόπεζ: Δίνει συναυλία για πρώτη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα δώσει για πρώτη φορά συναυλία στη Δομινικανή Δημοκρατία, σε ένα μοναδικό χώρο, στο αμφιθέατρο Altos de Chav, του θέρετρου Casa de Campo Resort and Villas.

Το 5.000 θέσεων, εμπνευσμένο από τον αρχαιοελληνικό ρυθμό αμφιθέατρο χτίστηκε τη δεκαετία του 1970, θα εκσυγχρονιστεί με οπτικοακουστικά μέσα για τις ανάγκες της συναυλίας της γεννημένης στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, Λατίνας σταρ JLO, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Corriente Latina.

Η 47χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια ηχογραφεί το πρώτο της άλμπουμ στα ισπανικά, μετά από 10 χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το Como Ama Una Mujer.

Ο Μαρκ Άντονι, ο πρώην σύζυγος της, είναι εκτελεστικός παραγωγός της νέας δισκογραφικής της δουλειάς, όπως και στο προηγούμενο άλμπουμ στα ισπανικά.

«Για μας είναι μεγάλη τιμή που θα υποδεχθούμε, για πρώτη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία, μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου» δήλωσε ο πρόεδρος του Casa de Campo Resort & Villas, Αντρές Πικάρντο Ρόζενμπεργκ.

«Η συναυλία επιβεβαιώνει το όραμα και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες εκδηλώσεις σε μία από τις μαγικές τοποθεσίες, το αμφιθέατρο, Altos de Chav, ανέφερε.

Το θέρετρο θα προσφέρει ειδικά πακέτα διακοπών που θα περιλαμβάνουν και εισιτήρια για τη συναυλία, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Πάντως η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι το πρώτο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο αμφιθέατρο.

Η πρώτη συναυλία διοργανώθηκε το 1982 με τον Φρανκ Σινάτρα. Από τότε έχουν εμφανιστεί οι Στινγκ, Αντρέα Μποτσέλι, Έλτον Τζον, Μαρκ Άντονι, Air Supply, Χούλιο Ινγκλέσιας και Πλάθιντο Ντομίνγκο.

Η συναυλία της JLO στη Δομινικανή Δημοκρατία προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Απριλίου του 2017.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter