Τζήμερος: Νέο ρατσιστικό σχόλιο για τους μουσουλμάνους

Τζήμερος: Νέο ρατσιστικό σχόλιο για τους μουσουλμάνους

Οι απόψεις του Θάνου Τζήμερου είναι γνωστές, αυτή τη φορά όμως τις συνδυάζει με αναλύσεις Ισλάμ και Χριστιανισμού. Και αφού περάσει την ιστορικοκοινωνική ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα πως ένας στους τρεις νέους μουσουλμάνους που περνάει από πλάι μας εύχεται να μην υπάρχουμε, επιδοκιμάζει τις βομβιστικές επιθέσεις και είναι πρόθυμος να τις κάνει στο όνομα του Αλλάχ.

Στο τέλος διανθίζει την ισοπέδωσή του και την ρατσιστική διδασκαλία με χαρακτηρισμούς περί ηλιθίων και πανύβλακων.

Το κείμενό του:

Το ότι δεν πιστεύω σε καμμία θρησκεία το έχω πει εκατομμύρια φορές. Το ότι οι Χριστιανοί ήταν οι τζιχαντιστές του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, άλλες τόσες. Αλλά πόσο ηλίθιοι είσαστε μερικοί να συγκρίνετε τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Χριστιανισμό με το ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ισλάμ; Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Χριστιανισμός έχει ως χειρότερη περίπτωση κάτι πυροβολημένους τύπου Πειραιώς και Καλαβρύτων, με δηλώσεις που τις διακωμωδούμε, τις περιθωριοποιούμε και τις καταγγέλλουμε, πρώτα απ’ όλους, εμείς, οι ομοεθνείς τους και ομόθρησκοι (όσοι είναι). Υπάρχει έστω και ένας Χριστιανός, ακόμα και ο πιο θεούσος, που να πιστεύει ότι έχει εντολή από τον Θεό να εξοντώσει τους πιστούς όλων των άλλων θρησκειών; Ούτε για δείγμα! Στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ισλάμ, ανάμεσα στους νέους που έχουν γεννηθεί στην Ευρώπη, το ποσοστό αυτό είναι 38%!!!

Ο ένας στους τρεις (και πλέον) νέους μουσουλμάνους που περνάει δίπλα σου εύχεται να μην υπάρχεις! Επιδοκιμάζει τις βομβιστικές επιθέσεις και σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι πρόθυμος να τις κάνει στο όνομα του Αλλάχ!!! Άντε βρείτε ξανά τις διαφορές, ηλίθιοι αντικληρικαλιστές ισαποστασάκηδες, που μας έχετε φλομώσει στην πολιτική ορθότητα, πανύβλακες.

https://www.facebook.com/thanos.tzimeros/posts/1527947717239731?pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter