Τζίμερ Φρεντέτ: Σταθερά «καυτός» με 75% στο τρίποντο στην Basket League!

Τζίμερ Φρεντέτ: Σταθερά «καυτός» με 75% στο τρίποντο στην Basket League!

Ο Τζίμερ Φρεντέτ έκανε μια τέλεια από άποψη ευστοχίας εμφάνιση στη Ρόδο με τον Κολοσσό και συνέχισε στον τρομερό ρυθμό του, όπου σπάει τα κοντέρ, ειδικά από το τρίποντο!

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ είχε 15 πόντους, με 6/6 εντός πεδιάς (4/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα) στο 69-103 επί του Κολοσσού στη Ρόδο, εμφάνιση η οποία έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές επιδόσεις του Φρεντέτ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ!

Ο 30χρονος σεσημασμένος σουτέρ στο πρωτάθλημα όπου έτσι κι αλλιώς η ομάδα του είναι καταφανώς ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες, μετρά 17,8 πόντους, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι το ποσοστό ευστοχίας του στα τρίποντα, αφού έχει 28/37 πίσω από τα 6,75μ., με ποσοστό 75,67%!

Όλα αυτά, ενώ έχει 62% στο δίποντο, με την αποτελεσματικότητά του όταν σουτάρει από την περιφέρεια να είναι… από άλλο πλανήτη!

Εξάλλου και στην Ευρωλίγκα σε 10 αγώνες ως τώρα έχει 14,1 πόντους, με 41,3% στο τρίποντο και πλέον έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση να συμμετάσχει στο πρώτο του ντέρμπι “αιωνίων” με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ (6/12, 21:30), όπου ο Ρικ Πιτίνο περιμένει πολλά από αυτόν, αλλά και από τους συμπαίκτες του.

Οι επιθετικές του αρετές είναι αυτονόητες, ωστόσο στην άμυνα δεν είναι και ο πλέον δυνατός κρίκος και ο Πιτίνο περιμένει από τους υπόλοιπους να τον καλύψουν όσο είναι στο παρκέ και να παίζουν και γι’ αυτόν στην άμυνα, ώστε η ομάδα του να παίρνει το μέγιστο από τον Jimmermania!

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter