Τζίμης Πανούσης: Η κατάρρευση στο «Κύτταρο» και η τελευταία προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή (Video)

Τζίμης Πανούσης: Η κατάρρευση στο «Κύτταρο» και η τελευταία προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή  (Video)

«’Έφυγε» χθες απροσδόκητα από τη ζωή ένας από τους πιο ανατρεπτικούς και απρόβλεπτους καλλιτέχνες και μουσικούς της χώρας μας, ο Τζίμης Πανούσης, βυθίζοντας στον πόνο την οικογένειά του και στη θλίψη τους χιλιάδες φανατικούς και πιστούς φίλους του στα σαράντα και πλέον χρόνια της καριέρας του. 

Ο «Τζιμάκος» δεν άντεξε για πολύ τελικά, παρά το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί μετά από το επεισόδιο της κατάρρευσής του επί σκηνής πριν από ενάμιση περίπου μήνα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση ύστερα από εισαγωγή του στο Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν τη Δευτέρα. 

Στις αρχές του Δεκέμβρη είχε υποστεί κρίση κολπικής μαρμαρυγής και είχε καταρρεύσει μπροστά στο κοινό του, κατά τη διάρκεια της παράστασής του στο «Κύτταρο».

Ο Τζίμης Πανούσης είχε σταθεί τυχερός μέσα στην ατυχία του, τότε, καθώς ανάμεσα στους θεατές της παράστασης ήταν και δύο γιατροί οι οποίοι έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες έως ότου έρθει το ασθενοφόρο, κίνηση που αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου μετά από μερικές ώρες η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε.

Ωστόσο, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε δε στάθηκε αρκετή να τον κρατήσει για παραπάνω από ένα μήνα στη ζωή. 

https://www.youtube.com/watch?v=5VsdVlBDwqY

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter