Τζιτζικώστας για νέα Τούμπα: «Ρωτήστε τους υπουργούς» – Ζέρβας: «Δεν υπάρχει καθυστέρηση»

Τζιτζικώστας για νέα Τούμπα: «Ρωτήστε τους υπουργούς» – Ζέρβας: «Δεν υπάρχει καθυστέρηση»

Στο γήπεδο της Νέας Τούμπας αναφέρθηκαν σήμερα (18/4) με δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη». Για τον Δήμαρχο δεν υπάρχουν καθυστερήσεις, ενώ ο Περιφερειάρχης πέταξε το… μπαλάκι στους αρμόδιους υπουργούς.

Ο Κ. Ζέρβας ανέφερε ότι το ζήτημα πλέον άπτεται προεδρικού διατάγματος, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις: «Παράλληλα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε το θέμα της επίβλεψης και της εκπόνησης των όποιων έργων χρειαστούν μέσω της χρηματοδότησης. Και περιμένουμε το προεδρικό διάταγμα, εκεί βρίσκεται, δεν έχει κολλήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι έχει κολλήσει. Βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την έκδοση αντίστοιχου προεδρικού διατάγματος…».

Ο Απ. Τζιτζικώστας επεσήμανε πως σε ό,τι αφορά στις δεσμεύσεις του αλλά και της Περιφέρειας για τα γήπεδα του ΠΑΟΚ και του Αρη θα τηρηθούν στο απόλυτο: «Έχουμε δεσμευθεί δημόσια τόσο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ όσο και του Αρη. Προφανώς για το γήπεδο της Τούμπας είναι πιο προχωρημένες οι συζητήσεις, η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε δεσμευθεί δημόσια ότι θα αξιοποιήσουμε ευρωπαϊκούς πόρους για να προχωρήσουμε στην ανάπλαση και την αναβάθμιση όλων των χώρων πέριξ των γηπέδων.

Αυτό είναι μια δέσμευση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι επίσης μια προσωπική μου δέσμευση και από εκεί και πέρα το γιατί δεν προχωράνε είναι ερωτήματα που πρέπει να σας απαντήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter