Τζόκοβιτς: Έγινε η ακρόαση, μέσα στο Σαββατοκύριακο η απόφαση

Τζόκοβιτς: Έγινε η ακρόαση, μέσα στο Σαββατοκύριακο η απόφαση

Για 75 λεπτά οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσίασαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Μελβούρνης τις θέσεις τους ζητώντας με αίτηση τους την ανάκληση της απόφασης για ακύρωση της βίζας του. Ο δικαστής Άντονι Κέλι, ο οποίος σε πρώτη φάση είχε δικαιώσει τον αθλητή, δεσμεύτηκε πως η απόφασή του θα εκδοθεί το συντομότερο δυνατό και μέχρι νεωτέρας ο Σέρβος τενίστας δεν θα απελαθεί από την Αυστραλία.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του «Νόλε» διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση της κυβερνητικής απόφασης που ήρθε περίπου 2-3 μέρες πριν την έναρξη του Αυστραλιανού τουρνουά. «Δεν θέλω να είμαι επικριτικός, αλλά η θέση που μας έφεραν είναι πολύ δύσκολη. Αποφάσισαν ακύρωση της βίζας μετά από τέσσερις μέρες. Είμαστε τώρα σε αυτή τη θέση λόγω αυτής της καθυστέρησης. Κάθε λεπτό είναι καθοριστικό ενόψει της έναρξης του Αυστραλιανού Open τη προσεχή Δευτέρα», αναφέρθηκε από την πλευρά των δικηγόρων του Τζόκοβιτς.

Ο δικαστής δεσμεύτηκε πως «… θα αποφασίσουμε γρήγορα για την υπόθεση», αφήνοντας να εννοηθεί πως το Σάββατο ή το αργότερο την Κυριακή θα κρίνει την υπόθεση. Ένας από τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς επισήμανε πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι παράλογη και πως βασίστηκε στο κοινό αίσθημα κατά όσων δεν είναι εμβολιασμένοι.

Ο Τζόκοβιτς το πρωί του Σαββάτου θα μεταβεί στο Υπουργείο Μετανάστευσης και οι δικηγόροι του έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για πιθανή κράτησή του, αν και για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter