Τζόρνταν για ΛεΜπρον: “Είναι δύσκολο να συγκρίνεις διαφορετικές εποχές” (video)

Τζόρνταν για ΛεΜπρον: “Είναι δύσκολο να συγκρίνεις διαφορετικές εποχές” (video)

Ο Μάικλ Τζόρνταν επέστρεψε στο Παρίσι, ως ιδιοκτήτης πλέον των Χόρνετς, μετά από 23 χρόνια και το περίφημο ματς με τον Ολυμπιακό και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, με τη…. σύγκριση με τον ΛεΜπρον να μην λείπει από αυτές!

Αποστολή στο Παρίσι: Νίκος Βαρλάς/ varlas@eurohoops.net

Οι Μπακς αντιμετώπισαν τους Χόρνετς στο Παρίσι, στο πρώτο παιχνίδι ΝΒΑ που διεξάγεται επί γαλλικού εδάφους.

Πριν την αναμέτρηση, οι Άνταμ Σίλβερ και Μάικλ Τζόρνταν μίλησαν σε Συνέντευξη Τύπου, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Σάρλοτ να επιστρέφει (σ.σ. αγωνιστικά) στην γαλλική πρωτεύουσα μετά το McDonald’s Championship του 1997, όταν οι Μπουλς είχαν αντιμετωπίσει τότε τον Ολυμπιακό!

Έτσι ξεκίνησε και τη τοποθέτησή του, ενθυμούμενος το τουρνουά, στον τελικό του οποίου στις 18/10/1997, αντιμετώπισε τον τότε πρωταθλητή Ευρώπης των Τόμιτς, Τάρλατς, Καρνισόβας, Ρότζερς κ.α. (νίκη με 104-78).

”Ήμουν εδώ πριν 23 χρόνια για το McDonalds Open και είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω για ένα ματς ΝΒΑ. Είμαστε δύο από τις 28 ομάδες στο Παρίσι και φαντάζομαι πως και οι υπόλοιπες θα ήθελαν να είναι εδώ. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για τη κουλτούρα μας, για τα παιδιά που θα δουν μία άλλη χώρα, για εμάς να ενωθούμε σαν ομάδα, επομένως πιστεύω πως κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει την ευκαιρία αυτή”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον ΛεΜπρον Τζέιμς, με τον ”Air” να απαντάει… διπλωματικά, όταν έπεσαν στο τραπέζι οι συγκρίσεις: ”Είναι απίστευτος. Είμαι φαν. Έχει αφήσει το στίγμα του και θα συνεχίσει, αλλά είναι δύσκολο να συγκρίνεις διαφορετικές εποχές”.

Επιπλέον, με τα μίντια να είναι κυρίως ευρωπαϊκά, οι ερωτήσεις για τους παίκτες της Ευρώπης δεν έλειψαν: ”O Τόνι Κούκοτς είναι το νούμερο ένα μου. Μετά ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Τόνι Πάρκερ. Για τους υπόλοιπους, πρέπει να το σκεφτώ, θα τα πούμε αργότερα αν θέλετε”.

Φυσικά, ο Τζόρνταν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους Μπακς του ”μαγικού” Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter