Τζορτζ Μάικλ: Είχε προβλέψει τον θάνατό του(;)

Τζορτζ Μάικλ: Είχε προβλέψει τον θάνατό του(;)

Άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τον ξαφνικό χαμό του Τζορτζ Μάικλ που συντάραξε τον πλανήτη. Αυτή τη φορά, μίλησε ο ξάδερφος του διάσημου star, Άνδρος Γεωργίου και αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής είχε προβλέψει τον πρόωρο θάνατό του.

Ο Άνδρος Γεωργίου, που περιόδευσε κάποτε σε όλο τον κόσμο με τον George Michael και τους Wham, τον παρακαλούσε κατ’ επανάληψη να βοηθηθεί επειδή φοβόταν ότι οι εθισμοί του θα τον σκότωναν τελικά. Ωστόσο μετά από μια σειρά καβγάδες οι δύο άντρες απομακρύνθηκαν και δεν είχαν δει ο ένας τον άλλο τα τελευταία 18 χρόνια.

Απέρριψε τους ισχυρισμούς πως ο George Michael έπαιρνε ναρκωτικά Α κατηγορίας πριν από τον θάνατό του, επιμένοντας πως είχε σταματήσει όλα «τα κακά πράγματα». «Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά αλλά δεν έπαιρνε ναρκωτικά πια», δήλωσε στους Times. «Είχε ανταλλάξει τα ναρκωτικά με το ποτό αλλά καλυτέρευε. Το πιο τρελό ήταν όταν ήμασταν 20 – 21 που συνήθιζε να λέει ότι θα πεθάνει νέος. Του έλεγα να μην είναι χαζός. Τώρα πέθανε. Είναι συγκλονιστικό».

Μετά τον θάνατο του George Michael ο παιδικός φίλος και πρώην μάνατζερ του τραγουδιστή έγραψε στο facebook:«Ο
μεγαλύτερος φόβος μου έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σας
παρακαλώ κάποιος να μου πει ότι δεν είναι αλήθεια, ο Yog δεν μπορεί να πέθανε».

Η αδερφή του Άνδρου Γεωργίου, Κατερίνα, δήλωσε ότι έμαθαν τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις τα Χριστούγεννα. «Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Απλά δεν ξέρουμε τίποτα» Ανέφερε πως ο τραγουδιστής δεν είχε δει τους περισσότερους συγγενείς του από τότε που μπήκε στην πιο ακριβή κλινική αποτοξίνωσης του κόσμου στην Ελβετία τον περασμένο χρόνο. Είχε επικοινωνήσει μόνο με τις αδερφές του Melanie και Yioda και τον ηλικιωμένο πατέρα τους.

Ο διάσημος τραγουδιστής έδινε μάχη με τα ναρκωτικά για χρόνια και αναφέρθηκε ότι έπαιρνε ηρωίνη, κάτι που διέψευσε γύρω από τον θάνατό του ο μάνατζέρ του. «Δεν υπήρχαν ύποπτες συνθήκες γύρω από τον θάνατό του».Ο σύντροφός του Fadi Fawaz που ανακάλυψε το πτώμα του δήλωσε πως πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Oxfordshire.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter