Τζορτζ Χιλ: «Ναι, ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό!» (Video)

Τζορτζ Χιλ: «Ναι, ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό!» (Video)

Ο Τζορτζ Χιλ έκανε τη διαφορά από τον πάγκο των Μπακς, βοηθώντας τους να φτάσουν δύο νίκες μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ. 

Πεπειραμένος, μεστός παίκτης, κάλυψε το κενό του Μπρόγκντον που ήταν τραυματίας στο μισό κομμάτι των πλέι οφ και απέδειξε πως όχι μόνο χωράει στο ροτέισον της ομάδας, αλλά χρειάζεται κιόλας να βρίσκεται σε αυτό…

Το Eurohoops βρίσκεται στο Μιλγουόκι, συνομίλησε για λίγο με τον Τζορτζ Χιλ για όλα αυτά αλλά φυσικά και για τότε που βρέθηκε μία ανάσα από το να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

«Φυσικά υπάρχει μία στεναχώρια, αλλά είχαμε μία καλή ευκαιρία να πάμε στους τελικούς και για αυτό το λόγο νιώθω σούπερ ενθουσιασμένος με την κατεύθυνση που έχει πάρει το Μιλγουόκι. Είμαι χαρούμενος για όλο αυτό», μας είπε ο 33χρονος γκαρντ που ήταν πέμπτος σκόρερ των Μπακς σε 15 ματς στα πλέι οφ με 11,5 πόντους μέσο όρο.

Το καλοκαίρι όμως μένει ελεύθερος. Θέλει να συνεχίσει στους Μπακς; Θα φύγει για να παίξει σε έβδομη ομάδα στο ΝΒΑ ή να επιστρέψει σε μία από τις πέντε προηγούμενες (Σπερς, Πέισερς, Τζαζ, Κινγκς, Καβαλίερς); Ο ίδιος πάντως είναι ξεκάθαρος…

“Σίγουρα θα ήθελα να μείνω. Ήταν χαρά μου που αποτέλεσα μέλος αυτούς του οργανισμού. Ο κόουτς «Μπαντ» έκανε εξαιρετική δουλειά, φέρνοντας κοντά τους παίκτες σαν οικογένεια».

Πάμε όμως και λίγο στα… δικά μας. Το 2012 έγινε λοκ άουτ στο ΝΒΑ και πολλοί παίκτες έψαχναν λύσεις για να φύγουν έξω από τη χώρα τους και να παίξουν μπάσκετ για να μη “σκουριάσουν”. Ένας από αυτούς τότε ήταν ο Τζόρτζι Χιλ που είχε μετακομίσει από τους Σπερς στους Πέισερς και σκέφτηκε σοβαρά τη λύση του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών…

«Κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ με ρωτάς; Ναι είναι αλήθεια, σκεφτόμουν να παίξω κάπου αλλού. Ναι, νομίζω ότι ήταν στον Ολυμπιακό», μας απάντησε όταν τον ρωτήσαμε να μας επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, έστω κι αν για έναν παίκτη του ΝΒΑ δεν είναι τόσο εύκολο να θυμηθεί τέτοια λεπτομέρεια στην καριέρα του.

Κρίμα που δεν είδαμε έναν από τους αγαπημένους παίκτες του “κόουτς Ποπ” στα μέρη μας…

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter