Τζώρτζογλου για Αυγενάκη: «Τα έχει κάνει πουτ@@@»

Τζώρτζογλου για Αυγενάκη: «Τα έχει κάνει πουτ@@@»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν. Δημοκρατία Ν. Τζώρτζογλου εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.

Στη τοποθέτηση του ο Τζώρτζογλου υποστήριξε ότι ο νόμος Αυγενάκη ναρκοθετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας αρκετά σωματεία εκτός πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό πρότεινε να υπάρξει διακοπή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων αν μέχρι την 1η Οκτωβρίου δεν έχει λυθεί το θέμα με το μητρώο των σωματείων.

Μετά άλλων ο. Τζώρτζογλου είπε: «Συνεχίζουμε να είμαστε σε ένα περίεργο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με ομίχλη. Δική μου άποψη όπως και των περισσοτέρων είναι ότι αυτή η προσπάθεια για την ολιστική μελέτη, είναι στη σωστή κατεύθυνση. Και μπράβο που κατά 95% τουλάχιστον φτάσαμε σήμερα στο σημείο να μπορούμε να πούμε ότι αυτό το νέο καταστατικό θα αλλάξει αυτό το άσχημο περιβάλλον. Δεν τιμάει κανέναν μας αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Να είμαστε η τελευταία χώρα στον πλανήτη που πρωταγωνιστής δεν είναι ο ποδοσφαιριστής, αλλά η βία, τα στημένα κι όλα αυτά. Γι’ αυτά φημίζεται η Ελλάδα, όχι για το ποδόσφαιρο.

Σε όλο αυτό το άσχημο περιβάλλον προσπαθεί η κυβέρνηση να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κι έρχεται αυτός ο απίθανος τύπος, ο συντοπίτης μου (σ.σ. ο Λευτέρης Αυγενάκης) που δεν είναι νομοθέτης, αλλά ναρκοθέτης. Με μία αλαζονεία, με έναν κομπλεξισμό, με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες, με τροπολογίες κατευθυνόμενες, φωτογραφικές. Τροπολογία να κόψουμε τον Ψαρόπουλο, τροπολογία να κόψουμε τα 5 χιλιάρικα από τον Γραμμένο. Έρχεται αυτός ο απίθανος τύπος και λέει ότι θα ψηφίζουν αυτοί που είναι στο Μητρώο, μεταγραφές θα κάνετε τότε κ.ο.κ. Επιτρέπετε αυτού του ανθρώπου που τα έχει κάνει πουτ@@@…, να μην το πω.

Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν είναι αν θα έχουν δύο ψήφους οι γυναίκες ή η άμμος. Το πρόβλημα είναι αυτός ο άνθρωπος. Με αυτή τη διοίκηση, έχει έξι μήνες να μιλήσει. Πώς θα το λύσουμε;

Υπάρχει ένα πρόβλημα που λέγεται υφυπουργός Αθλητισμού και ναρκοθετεί οτιδήποτε πρόκειται να βελτιώσει το ποδόσφαιρο. Ακόμα και στην κωλοτούμπα δεν είναι καλός, την έχει κάνει μισή. Γιατί αν έχετε δει με το Μητρώο, βάζει μία προθεσμία μέχρι τις 31/12. Μένει ένα σοβαρό πρόβλημα, τι θα συμβεί στα σωματεία στις 31/12 που τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη; Θα πρέπει όσα σωματεία δεν είναι στο μητρώο, να τα αποβάλουμε;

Σήμερα θα πρέπει να ψηφίσουμε την ολιστική μελέτη, αλλά θα πρέπει αυτό το πράγμα αν σε ένα μήνα από σήμερα, δεν αλλάξει ο νόμος για το μητρώο, να έρθουμε ξανά εδώ και να αλλάξουμε το καταστατικό. Θεωρώ ότι βασικό κομμάτι είναι ο νόμος του κ. Αυγενάκη που θα πρέπει με τη βοήθεια των FIFA/UEFA να αλλάξει. Θα πρέπει να δεσμευτούμε σήμερα ότι θα αλλάξουν αυτά σε ένα μήνα. Αν δεν αλλάξει ο νόμος, τότε την 1η Οκτωβρίου σταματάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αυτή είναι η πρότασή μου. Θα σας πω εγώ μετά υπό την πίεση μισού εκατομμυρίου που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλάζει ο νόμος ή δεν αλλάζει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter