Τζορζ Μάικλ: Αυτό είναι το νέο σινγκλ μετά τον θάνατό του – Έρχεται νέος δίσκος (Video)

Τζορζ Μάικλ: Αυτό είναι το νέο σινγκλ μετά τον θάνατό του – Έρχεται νέος δίσκος (Video)

Οι αδελφές του εξακολουθούν να τον πενθούν, αλλά την επόμενη Τετάρτη, θα κυκλοφορήσει το καινούργιο single του Τζορτζ Μάικλ. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio BBC 2 μετέδωσε  το ακυκλοφόρητο τραγούδι του καλλιτέχνη, οκτώ μήνες μετά το θάνατο του

Ο τραγουδιστής των Wham! πέθανε, σε ηλικία 53 χρόνων, ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα, από καρδιά και συσσώρευση λίπους στο συκώτι, γεγονός το οποίο μπορεί να αποδοθεί σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το καινούργιο τραγούδι έρχεται σχεδόν μετά από οκτώ μήνες από τον θάνατό του και έκανε ντεμπούτο στο «The Chris Evans Breakfast Show» (BBC Radio 2, 9 το πρωί, τοπική ώρα) και είναι ένα ρεμίξ από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ο κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, Νάιλ Ρότζερς έγραψε στο Twitter ότι για την παραγωγή του νέου single του Τζορτζ Μάικλ εργάστηκε με «ανάμεικτα» συναισθήματα, με δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.

Ο Νάιλ Ρότζερς, σύμφωνα με το BBC, προέβη στην ομολογία απαντώντας σε θαυμαστή, ο οποίος εξέφρασε «ανάμεικτα συναισθήματα» για την κυκλοφορία του τραγουδιού.

«Θα πρέπει να έχεις ανάμεικτα συναισθήματα» έγραψε στο Twitter ο μουσικός παραγωγός. «Κανενός η καρδιά δεν σύρθηκε σε συναισθηματική ασάφεια περισσότερο από τη δική μου».

Και σε επόμενο Tweet ανακοίνωσε ότι έρχεται ολοκληρωμένο νέο άλμπουμ, όποτε και οι χιλιάδες θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη θα καταλάβουν γιατί είχε επιλέξει το ριμίξ αυτό να είναι το πρώτο σίνγκλ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter