Τζούφη για σχολεία: Οι ευθύνες είναι πολλές και τα λάθη στις πολιτικές επιλογές ακόμη περισσότερα

Τζούφη για σχολεία: Οι ευθύνες είναι πολλές και τα λάθη στις πολιτικές επιλογές ακόμη περισσότερα

Στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιωαννίνων παρευρέθηκε η αν. Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη και μίλησε για ευθύνες και λάθη στις πολιτικές επιλογές πως «οι ευθύνες είναι πολλές και τα λάθη στις πολιτικές επιλογές ακόμη περισσότερα».

Τμήματα υπεράριθμα, ανεπαρκείς προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας, ελλείψεις στα μέσα προστασίας και καθαρισμού. Καμία προσπάθεια για αναζήτηση νέων αιθουσών και βελτίωση των υπαρχόντων υποδομών, παρά το διαθέσιμο χρόνο προετοιμασίας κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Συνεχίζοντας, επεσήμανε ότι «η εκπαιδευτική κοινότητα καλείται να ανταπεξέλθει σε πρωτόγνωρες συνθήκες υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Καλείται επίσης να εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη λειτουργία των σχολείων, με αλληλεγγύη, περίσκεψη και διάλογο».

Τέλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη σε όλες και όλους, με προσοχή στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Αλλά ταυτόχρονα με αισιοδοξία και μαχητικότητα για την υπέρβαση των δυσκολιών και τη διαφύλαξη της ποιοτικής δημόσιας εκπαίδευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter