Τζουμάκας: Με την ψήφο μας την Κυριακή, παίρνουμε θέση για την κατεύθυνση που πρέπει να έχει η χώρα από τη Δευτέρα

Τζουμάκας: Με την ψήφο μας την Κυριακή, παίρνουμε θέση για την κατεύθυνση που πρέπει να έχει η χώρα από τη Δευτέρα

«Με την ψήφο μας την Κυριακή, παίρνουμε θέση για την κατεύθυνση που πρέπει να έχει η χώρα από τη Δευτέρα», τονίζει ο Στέφανος Τζουμάκας σε δήλωσή του για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

«Όλες και όλοι την Κυριακή συμμετέχουμε στις Εθνικές εκλογές. Πρόκειται για μια κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση. Θέλουμε να αναδειχθούν πολιτικά πρώτη δύναμη, οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν ως κύριο και βασικό εκφραστή τους, τον “ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”», αναφέρει και συνεχίζει:

«Με την ψήφο μας την Κυριακή, παίρνουμε θέση για την κατεύθυνση που πρέπει να έχει η χώρα από τη Δευτέρα. Δίνουμε ψήφο υποστήριξης προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση που θέλει σχέδιο και μακροχρόνια προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, για την ανάκτηση της πολιτικής ισοτιμίας της χώρας. Παίρνουμε θέση απέναντι στο σύστημα ολιγαρχία, καναλάρχες και «εκφωνητές» που παριστάνουν τους αρχηγούς κομμάτων, επιδιώκοντας με κάθε μέσο να ανακόψουν τον προοδευτικό και δημοκρατικό δρόμο της χώρας».

Ακόμα, προσθέτει: «Η χώρα -εξ αιτίας τους- ζει στο βιοτικό επίπεδο του 1977, έχασε το 30% του εθνικού της πλούτου, έχασε πάνω από 300 χιλιάδες επιχειρήσεις, έχασε πάνω από ένα τρις σε εμπορικές αξίες, το 80% των Ελλήνων έχασαν το 60% των εισοδημάτων τους. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι έφυγαν στη μετανάστευση. Οι εν λόγω ηγεσίες οδήγησαν την Ελλάδα να βρίσκεται πλέον στη λίστα των φτωχών χωρών της Ένωσης με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Οι ηγεσίες του πρώην Πασοκ και της Δεξιάς με τις πολιτικές επιλογές τους την περίοδο 2010-2014, γύρισαν τη χώρα σαράντα και πλέον χρόνια πίσω και προκαλούν σήμερα και πάλι τη νοημοσύνη μας.

Η δημοκρατική απάντηση είναι να ξανά να ηττηθεί αυτό το βλαπτικό σύστημα. Ξανά να τους στείλουμε στην αντιπολίτευση.

Έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα, επιδιώκουν να πάρουν τη ρεβάνς και να ξεπλυθούν για το έγκλημα που διέπραξαν κατά της χώρας καθώς και να επαναφέρουν τη χώρα σε νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές επιλογές.

Προετοιμάζουν μια επέλαση του ισχυρού παρασιτικού τμήματος του κεφαλαίου που αντί για παραγωγικές επενδύσεις, θα «εφορμήσει» στις έτοιμες από το κράτος υποδομές, υπηρεσίες και δημόσια αγαθά, προκειμένου να κερδοσκοπεί με τα λεφτά των πολιτών και τις επιδοτήσεις».

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζει: «Το μεγάλο «πάρτι» που ετοιμάζουν αφορά στις μεγάλες χρηματο-ροές της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Δημόσιας Υγείας, και στο τομέα της επιδοτούμενης Ενέργειας, των κατασκευών και του Τουρισμού με δημόσια έργα και ξενοδοχειακές μονάδες-πόλεις, φαραωνικού τύπου με αναθέσεις fast track σε μεγάλους ξένους οίκους και Έλληνες υπεργολάβους.

Αυτή είναι η περιλάλητη «ανάπτυξη» που ευαγγελίζεται η Δεξιά.

Το καθοριστικό ζήτημα για τη χώρα είναι να γυρίσει σελίδα στην οικονομική πολιτική μετά την επιτυχή έξοδο από τα μνημόνια.

Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική στρατηγική που θα έχει ως μόνιμη επιλογή και προτεραιότητα την πραγματική Οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις θέσεις εργασίας, τα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και την οικονομία της Γνώσης, την αύξηση του εθνικού πλούτου και των εισοδημάτων για την ευημερία και την ποιότητα της ζωής των Ελλήνων πολιτών.

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και προοδευτική εξέλιξη με θαρρετές πολιτικές.

Η Δεξιά ποτέ δεν ήταν το μέλλον της χώρας».

«Οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις να συνεγερθούμε, να κρατήσουμε την Κυριακή το προοδευτικό-δημοκρατικό ψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», προκειμένου να συνεχίσουμε όλοι μαζί σε συμπόρευση, αναγνωρίζοντας και λάθη και αδυναμίες, σε κριτική υποστήριξη, σε κοινό αγώνα με προοδευτικές πολιτικές και συνεργασίες, για μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, με σαφή δρόμο για το αύριο της χώρας.

Ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος της χώρας και πρωτίστως η νεολαία μας, παρά τη δυσαρέσκεια για αποτυχημένες πολιτικές επιλογές, επαναλαμβανόμενες μειοψηφικές πρακτικές και κοινωνικά αρνητικές συμπεριφορές, να συμμετάσχουμε στις εκλογές προκειμένου από κοινού να συμβάλλουμε σε μια νέα, διορθωτική και προοδευτική πορεία για τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες.

Ναι στην ενεργή συμμετοχή όλων μας. Όχι στην Αποχή.

Να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Νίκης με σχέδιο για το αύριο στη χώρα», σημειώνει.

Εν κατακλείδι, αναφέρει: «Μπορούμε να επιτύχουμε και να δράσουμε σε μια από κοινού δημιουργική κατεύθυνση με αφετηρία τις Εθνικές εκλογές της 7ης ΙουλίουΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter