UEFA: Ο πρόεδρος της, «φωτογράφισε» τους συλλόγους που θα έμπαιναν στην ευρωπαϊκή Super League

UEFA: Ο πρόεδρος της, «φωτογράφισε» τους συλλόγους που θα έμπαιναν στην ευρωπαϊκή Super League

Τα σενάρια για το ποιες ομάδες θα συμμετείχαν στην European Super League πλην των 12 ιδρυτικών μελών της δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες, όπου έχουν γραφτεί οι μύριες όσες (ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός).

Για να μη σέρνονται λοιπόν σενάρια και υποψίες, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν σε δηλώσεις του… φωτογράφισε τις ομάδες που φέρεται να ήθελαν οι «12» στη European Super League.

«Οι διοργανώσεις της UEFA χρειάζονται ομάδες όπως η Αταλάντα, η Σέλτικ, η Ρέιντζερς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Γαλατασαράι», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ στην Τουρκία με δηλώσεις αξιωματούχων της Γαλατά, που έφερναν την ομάδα της Πόλης πολύ ζεστή εφόσον δεχόταν πρόταση από την European Super League.

Τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι ο Τσέφεριν δεν αναφέρθηκε τυχαία στις συγκεκριμένες ομάδες, θεωρώντας ότι ήταν οι επόμενες πέντε ομάδες που θα «ενοχλούσαν» ο Πέρεθ και ο Ανιέλι για να τις «αρπάξουν» από τις διοργανώσεις της UEFA ενώ οι άλλες τρεις στις οποίες είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχουν αλλά από την αρχή αρνήθηκαν, ήταν οι Ρόμα, Νάπολι και Σεβίλλη.

Η αίσθηση που υπάρχει στην Αγγλία πάντως ήταν ότι το αρχικό πλάνο των «12» ήταν το κλειστό πρωτάθλημα των 20 ομάδων με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ, Τότεναμ, Ρόμα, Νάπολι, Σεβίλλη, Αταλάντα, Σέλτικ, Ρέιντζερς, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Γαλατασαράι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter