UEFA: Την Τρίτη θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην Ευρώπη, Ολυμπιακός και ΑΕΚ

UEFA: Την Τρίτη θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην Ευρώπη, Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα μάθουν την Τρίτη τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ του Champions League και τον γ’ προκριματικό του Europa League αντίστοιχα.

Αρχικά (1/9, 13.00) ο Ολυμπιακός θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του για τα πλέι οφ και το βράδυ της 15ης ή 16ης Σεπτεμβρίου που θα γίνει το μονο παιχνίδι, θα μάθουν οι ερυθρόλευκοι» οριστικά, την ομάδα που θ’ αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Σεπτεμβρίου.

Πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Καραμπάκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αρκεί βέβαια αυτές να περάσουν στον γ’ προκριματικό (η κλήρωση γίνεται σήμερα) τις πιθανές αντιπάλους τους που είναι οι Μόλντε, Μίντιλαντ, Φερεντσβάρος, Ομόνοια και Ντιναμό Μπρεστ.

Οσον αφορά στην ΑΕΚ, στην αυριανή κλήρωση του γ’ προκριματικού (1/9, 14.00), θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει τους δυνατούς αντιπάλους. Η Ενωση θα μάθει αύριο το ζευγάρι εκείνο του β’ προκριματικού γύρου (μονό ματς, 17/9), από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλο της (μονό ματς, 24/9)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter