UEFA: Για… Τουρκία έρευνα, για Άγιαξ και Αϊντραχτ, ποινές!

UEFA: Για… Τουρκία έρευνα, για Άγιαξ και Αϊντραχτ, ποινές!

Μόλις την περασμένη Τρίτη (15/10) με αφορμή την επιστολή του Ιταλού υπουργού Αθλητισμού στην UEFA, να αφαιρέσει από την Κωνσταντινούπολη τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι προγραμματισμένος να γίνει εκεί τον Μάιο του 2020, το documentonews.gr έγραφε για την… αφωνία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις, τη στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις παρεμβαίνει και τιμωρεί άμεσα ομάδες και γήπεδα. 

Όμως με τους Τούρκους και τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς κινείται σε ρυθμούς χελώνας.

Χθες (17/10) κιόλας, η UEFA μας… δικαίωσε, καθώς έριξε καμπάνες στον Αγιαξ και την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για επεισόδια οπαδών τους σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ετσι, ο Αγιαξ θα αγωνιστεί χωρίς οπαδούς στα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με την Τσέλσι και τη Λιλ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ολλανδική ομάδα τιμωρήθηκε για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον αγώνα με την Βαλένθια (2/10). Παράλληλα ο «Αίαντας» είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τις ζημιές που έγιναν στο «Μεστάγια», ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο 68.000 ευρώ.

Με την ίδια ακριβώς ποινή, τιμωρήθηκε και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για επεισόδια οπαδών της στο «Αλφόνσο Ενρίκες» στο ματς με την Βιτόρια Γκιμαράες για το Γιουρόπα Λιγκ στις 3 Οκτωβρίου. Η ομάδα της Φρανκφούρτης θα εκτίσει την ποινή της στα ματς με Σταντάρ Λιέγης και Άρσεναλ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter