UEFA: Η Κύπρος έτοιμη να προσπεράσει την Ελλάδα, ενώ πλησιάζουν Κροατία και Σερβία

UEFA: Η Κύπρος έτοιμη να προσπεράσει την Ελλάδα, ενώ πλησιάζουν Κροατία και Σερβία

Η -λίγο πολύ- αναμενόμενη ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την θέση της χώρας μας στο ranking της UEFA.

 Η Ελλάδα έμεινε στη 15η θέση της βαθμολογίας, όμως, ακόμη και σήμερα μπορεί να βρεθεί στην… μοιραία 16η, ακόμη κι αν ο ΑΠΟΕΛ δεν νικήσει στη Λευκωσία για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ την Καραμπάχ. Του αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας για να φέρει την Κύπρο στην «προνομιούχο» 15η θέση και τη χώρα μας να ελπίζει πλέον μόνο σε πρόκριση του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κίνδυνος για την Ελλάδα

Εκτός όμως από την Κύπρο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ελλάδα, τη χώρα μας πλησιάζουν για τα καλά πια, η Κροατία, που αυτή τη στιγμή είναι στην 17η θέση αλλά και η Σερβία που είναι στην 18η!

 Η χθεσινή (6/11) ισοπαλία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Σαχτάρ, ανέβασε κι άλλο τους Κροάτες που βλέπουν πλέον για τα καλά ότι μπορούν να προσπεράσουν και να βρεθούν εκείνοι στην 15η θέση. 

Από κοντά και οι Σέρβοι με τον Ερυθρό Αστέρα. Και αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της ομάδας του Μιλόγεβιτς, καθώς και πόντους θα πάρουν αλλά ταυτόχρονα θα βγάλουν εκτός διεκδίκησης τηης 15ης θεσης, την Σερβία

Όπως και να έχει το ζητούμενο για την Ελλάδα είναι να διατηρήσει την 15η θέση, ώστε από την σεζόν 2021-22 να διατηρήσει τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αν πέσει στη 16η θέση, τότε θα χάσει ένα εισιτήριο και οι ομάδες μας θα υποβιβαστούν στο Γιουρόπα Λιγκ 2…

Δείτε την βαθμολογία της UEFA μετά τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter