UEFA: Καμπάνα με 3.000 κενά καθίσματα στο ματς του Ολυμπιακού με Μπεσίκτας

UEFA: Καμπάνα με 3.000 κενά καθίσματα  στο ματς του Ολυμπιακού με Μπεσίκτας

Το έχει η μοίρα του Ολυμπιακού, κάθε φορά που προκρίνεται στους «16» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης να τιμωρείται από την UEFA με την ίδια ποινή: να κλείνει μέρος της θύρας 7 και να αγωνίζεται με κενά 3.000 καθίσματα της συγκεκριμένης θύρας των οργανωμένων. 

Όπως θα γίνει και τώρα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Europa league (την ερχόμενη Πέμπτη 9/3) κόντρα στην Μπεσίκτας, μετά από σχετική απόφαση της UEFA, η οποία κοινοποιήθηκε στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πριν λίγη ώρα. Η απόφαση της UEFA αφορά συνθήματα που ακούστηκαν από το πέταλο των οργανωμένων στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία κλείνει μέρος της «κόκκινης» εξέδρας καθώς η ίδια ακριβώς ποινή είχε επιβληθεί και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Φεβρουάριο του 2014. Τότε η ποινή είχε επιβληθεί εξ αιτίας ενός πανό που περιείχε έμβλημα των ναζί και το οποίο είχε αναρτηθεί στα κάγκελα του γηπέδου (κατέβηκε λίγο αργότερα μετά από εντολή του υπεύθυνου της UEFA), στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο φινάλε της φάσης ομίλων (Δεκέμριος 2013).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να εκδώσει άμεσα ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει για το τι θα γίνει με τα εισιτήρια και τις θέσεις στο συγκεκριμένο πέταλο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter