UEFA: Όρισε τον Αγγλο Πόουσον στον αγώνα Ομόνοιας – ΠΑΟΚ

UEFA: Όρισε τον Αγγλο Πόουσον στον αγώνα Ομόνοιας – ΠΑΟΚ

Οσο και να φωνάζουν για τη διαιτησία στα ευρωπαϊκά κύπελλα οι ελληνικές _x000D_
ομάδες η UEFA αποδεδειγμένα δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν συγκινείται _x000D_
από όσα κι αν της χρεώσουν.

Τρανή απόδειξη και πάλι ότι όρισε τον Βρετανό διαιτητή Κρεγκ Πόουσον στο κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια αύριο Πέμπτη (3/12) στη Λευκωσία. Ποιος είναι ο Πόουσον;

Είναι ο διαιτητής ο οποίος πέρσι σφύριξε στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Σε έναν αγώνα όπου ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί 3-2 από τους Ολλανδούς και ο Άγγλος είχε καταλογίσει τρία πέναλτι υπέρ του Άγιαξ και προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του «δικεφάλου» και πολλών ΜΜΕ που αποκαλούσαν την UEFA… uefamania!

Ο Άγγλος ρέφερι διηύθυνε επίσης στο παρελθόν τους αγώνες Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 2-2 και Καμπάλα-Παναθηναϊκός 1-2. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λι Μπετς Ίαν Χούσιν και 4ος ο Άντριου Μάντλεϊ.

Εξάλλου τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League θα σφυρίξει ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ. Ο 34χρονος ήταν πέρσι διαιτητής στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας ηττήθηκαν με 4-2.

Βοηθοί του αύριο (3/12) στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μαρκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ και 4ος ο Ιβάιλο Στογιάνοφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter