UEFA: Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα δύο παιχνίδια με την Αρσεναλ

UEFA: Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα δύο παιχνίδια με την Αρσεναλ

Εν μέσω πανδημίας φαίνεται πως οι επιτροπές της UEFA λειτουργούν κανονικά και εκτός των άλλων σχεδίων που επεξεργάζονται για επανέναρξη όλων των διοργανώσεων, λειτουργούν και οι πειθαρχικές επιτροπές της όπου μοιράζουν πρόστιμα σε ομάδες για πειθαρχικά παραπτώματα στον γύρο των «32» του Europa League. 

Ανάμεσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 29.000 ευρώ για όσα κατέγραψαν οι παρατηρητές της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στα δύο παιχνίδια με την Αρσεναλ.

Συγκεκριμένα η UEFA σε ότι αφορά στο πρώτο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» τιμώρησε τον Ολυμπιακό με πρόστιμο 24.000 ευρώ για λόγους ασφαλείας. Πρόκειται για πρόστιμο που επιβλήθηκε για συνωστισμό στις σκάλες των κερκίδων, κάτι που έχει πληρώσει πολλές φορές η ΠΑΕ.

Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν και με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στη ρεβάνς του Λονδίνου, στο Emirates. Το πρόστιμο επιβλήθηκε για φθορές σε καθίσματα του γηπέδου. Έσπασαν 50 καθίσματα και η UEFA καλεί τον Ολυμπιακό να επικοινωνήσει με την Άρσεναλ προκειμένου να πληρώσει την αντικατάσταση τους.

Ο Ολυμπιακός καλείται να καταβάλει το πρόστιμο σε διάστημα 90 ημερών από σήμερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter